fbpx

Modell for Haslien Fotografene

Vi får elever fra en videregående skole utplassert hos Haslien Fotografene neste uke. I den forbindelse er vi på jakt etter jenter som vil stille som modell når vi skal kjøre i gang portrettfotografering med elevene.

Denne gangen er vi på jakt etter jenter fra 14 år og opp til 22 år som vil stille i vårt studio i Sarpsborg. Vi krever ikke at du har erfaring. Dersom du er under 18 år må du ha skriftlig tillatelse fra foreldre, den må du ha med den dagen da du kommer hit i studio.

Vi har allerede mange modeller som har vært i kontakt med oss. Vi pleier å bruke noen av disse når vi trenger hjelp. Denne gangen er det litt tidlig på dagen og dermed er det ikke alle det passer for. Så derfor tar vi etterlysning igjen her på bloggen vår.

Tidspunktet for fotograferingen er onsdag 2. april mellom 13.00 og 16.00.

Se noen av våre portrett her.

Dersom du ønsker å stille på onsdag sender du oss en e-post med et foto av deg selv. (Sendes: marion@haslien.no)

Vi ber om at du også skriver at du kan stille på onsdag. Det for å gjøre det klart at det ikke er en generell henvendelse om å stille som modell.

Dersom du er interessert i å stille som modell for oss en annen gang kan du også sende oss en e-post. Som allerede nevnt trenger vi av og til modeller til ulike prosjekter og da bruker vi ofte de som har sagt seg villig til å stille.

Noen ganger er det betalte prosjekt, andre ganger får man kun bilder fra fotograferingen – i det man kaller TFP-fotografering. Om du er fra Fredrikstad, Moss, Halden, Oslo, Tønsberg eller Sarpsborg er ikke avgjørende for oss, det viktigste er at du stiller opp når vi har gjort en konkret avtale. Det kan være greit å ha noen modeller fra ulike distrikt, fordi vi  av og til jobber over hele Østlandet når det er kundeoppdrag.

SE OGSÅ: Konfirmant foto hos Haslien Fotografene

I dette prosjektet er vi på jakt etter TFP-modeller – man får bilder fra fotograferingen uten noen form for betaling.

Et tips er også å følge oss på Facebook da vi av og til annonserer våre behov her.

Bildene du ser under her, er fra en TFP-fotografering vi gjorde sommeren 2013.

Haslien-fotograf-sarpsborg-konfirmant-sommer-portrett-ungdom-modell-for-en-dag-fotografene-fredrikstad01Haslien-fotograf-sarpsborg-konfirmant-sommer-portrett-ungdom-modell-for-en-dag-fotografene-fredrikstad02Haslien-fotograf-sarpsborg-konfirmant-sommer-portrett-ungdom-modell-for-en-dag-fotografene-fredrikstad03Haslien-fotograf-sarpsborg-konfirmant-sommer-portrett-ungdom-modell-for-en-dag-fotografene-fredrikstad04

X
    wpChatIcon