Mommy and me

Haslien Fotografene tilbyr mor-barn fotografering som nå er blitt populær i USA. Se fototrenden på Google på «mommy and me photoshoot».

Det er ikke vanskelig å forstå at mange liker fotograferingen «mommy and me» når man ser alle de flotte bildene som tas under denne vignetten. Ofte oppsøker man fotograf for å fotografere de små, men tenk hvor fint det er for barna når de i voksen alder kan se tilbake på kjærlige bilder av dem selv med mor.

(Saken fortsetter under bildet)

For noen år siden sa en kunde det så treffende til oss: «Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg under kosestunden har ønsket at noen kunne dokumentert disse øyeblikkene.» Det er nettopp det vi ønsker å gjøre når man kommer til vårt studio for å fotografere «mommy and me». Vi føler oss velsignet som får lov til å forevige slike vakre øyeblikk.

Mor-barn-fotografering kan gjøres med mor uansett alder på barnet – fra nyfødt til store barn. Gå inn på vår nettside nusselig.no for å se gallerier til ulike aldre. I galleriene har vi flere bilder av mor med barn. Er du gravid og ønsker bilde med storesøster eller storebror går du til www.gravidfoto.no for å se eksempler på det.

Gavekort til mor

Hos Haslien Fotografene tilbyr vi gavekort som enten kan brukes til både fotografering og fotoprodukter.. Du bestemmer selv hvilket beløp som skal påføres gavekortet.

Les mer om hvordan du kan bestille våre gavekort her.

(Saken fortsetter under bildet.)

Tre ulike priseksempler inkludert fotografering bilder på papir i album/ramme og digitale filer for sosiale medier.

I bildet over kan du se tre eksempler på hva du kan få hos oss når alt er inkludert i prisen, alt fra fotografering til ferdig produkter. Hvis ingen av de tre eksemplene passer deg går du til vår prisliste for å sette sammen ditt eget opplegg. I prislisten vil du se at du først betaler for selve fotograferingen, 1900 + 200 kr for ekstra person. Senere betaler du for produktene du ønsker. Du står helt fri til å bestille alt av produkter med en gang, eller vente til senere. Du kan også dele opp bestillingen: Vil du ha ett eller flere bilder nå og album senere – ja, det er helt opp til deg.

(Saken fortsetter under bildet)

Bildene du ser over er alle fra en serie bilder tatt av mor og datter. Det blir gjerne flere hundre bilder å velge mellom etter en slik fotografering og bildene i serien over er derfor bare et lite utdrag fra fotograferingen. Bildene under her er tatt med utgangspunkt i andre type fotograferinger, som bryllup, nyfødtfotografering, gravidfotografering og barne-fotografering.

Når man kommer til oss for nyfødt- eller barnefotografering kan mor og far være med under fotograferingen mot et lite tillegg i prisen. Når dette innlegget skrives er tillegget på 200 kr pr. person.

Vi håper bildeseriene vil inspirere deg til å overraske mor med et gavekort 🙂

nyfødtfoto, mor barn

Nyfødt mor og barn

Nyfødtfotografering med mor og barn i en rosa sofa.

 

    Menu