Morgengave, julegave eller kjærestegave

Aktfoto (nakenfoto) eller boudoirfoto (undertøysfoto) er en svært personlig gave å gi til sin kjære. Hos Haslien Fotografene har vi hjulpet mange kvinner med å ta slike bilder av seg selv.

I dag har vi forøvrig lagt ut mange nye foto i vårt galleri for boudoir- og aktfoto, som du finner her.

Begge våre fotografer er anerkjente kvinnelige fotografer – les her hvorfor du skal bruke oss på denne type fotografering. Ved å studerer våre bilder, vil du se at våre akt og boudoirfoto er sensuelle og delikate og hever seg over det pornografiske.

Vårt mål er at bildene skal oppfattes som fotokunst og ikke en poster fra et manne-magasin. Det betyr at bildene kan henges opp som kunstverk i ditt hjem. Vi lager også delikate album som du kan se eksempel på i vårt galleri.

Klikk på spørsmål og få svar:

Hvem kan ta slike bilder?

Alle kan ta slike bilder. Våre kunder spenner seg fra 18 år og opp til over 60 år.

Bør man ha noen erfaring?

Nei, man behøver ingen erfaring. Vi hjelper til med både informasjon og instruering av positurer før og under fotografering.

Hvordan gir deres kunder dette som gave?
  • Det er menn som kjøper denne type fotografering til sin kjæreste. Vi har delikate gavekort som er flotte å gi bort som gave. (Se gavekort i bunnen på saken.)
  • Er du kvinne kan du selv bestille time og ta bilder som du gir til din partner. Enten i et album med flere bilder av deg selv eller som for eksempel et stort veggbilde. Det er helt opp til deg!

 

Hvor kan jeg finne mer informasjon om akt- og boudoirfoto?

Vi har eget galleri med boudoir- og aktfoto her.

Vi har mange bloggposter som omhandler boudoir– og aktfoto her.

Hvor finner jeg informasjon om gavekort?

Vi har en egen side om gavekort her.

Kontakt oss gjerne for spørsmål etter å ha lest vår informasjon!

Se våre eksklusive gavekort som er laget i gulltrykk. I videoen kan du se hvordan vi legger inn gulltrykk av ønsket beløp på gavekortet.

    Menu