fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Mot helg her i studio

I dag har vi kost oss med sjokoladekake.Vi tok farvel med Louise som har kommet helt fra Mosjøen for å være utplasseringselev her hos oss. I dag reiser hun hjem.

I dag har vi kost oss med sjokoladekake.Vi tok farvel med Lovise (t.v) som har kommet helt fra Mosjøen for å være utplasseringselev her hos oss. I dag reiser hun hjem.

I dag tok vi farvel med Lovise som har vært utplasseringselev her hos Haslien Fotografene de siste fjorten dagene. Hun har tatt turen helt fra Mosjøen til Sarpsborg for å være sammen med oss. Det har vært et utrolig hyggelig bekjentskap.  – Vi kommer til å savne deg Lovise. Og lykke til med studiene!

I dag kjøpte vi sjokoladekake og hygget oss litt ekstra i studio før vi gikk i gang med kunder.

Dagen i dag har forøvrig bestått av to fotograferinger; aktfotografering og nyfødtfotografering og en visningstime.

I ettermiddag har vi kikket litt på bookingene våre fremover. Kalenderen viser oss at det begynner å fylles opp frem mot sommerferien. Vi har fortsatt plass til fotograferinger før sommeren, men vi må faktisk begynne å tenke på hvilke type fotograferinger vi må prioritere fremover.

I mai, juni er det full fart på bryllupsfotograferinger, mens vi tar ferie i hele juli. Mye av tiden i juni vil dermed gå til ferdigstillelse av bryllupsfoto. Så det er merkelig å tenke sommerferie allerede nå – men det må altså gjøres for at vi skal klare å lande før ferien.

Hver sommer tar vi fri i hele juli – da er studio helt stengt for alle typer fotografering.

Bildet vi presenterer i dag er av Emma fra Fredrikstad. Et bilde vi leverte inn til årets Landskonkurranse som bare var ett poeng unna premiering – så litt ergerlig at vi skulle bare mangle ett poeng. Selv er vi veldig glad i dette bildet! (Vi kommer tilbake med bilder som vi også ble premiert med i årets Landskonkurranse – men det skjer etter 18.mars.)

Vi er glad for alle som vil følge Haslien Fotografene på Facebook – klikk liker på vår side som du finner du her.

"Dans le jardin" Et bilde vi leverte inn til årets Landskonkurranse som bare var ett poeng unna premiering

“Dans le jardin” Et bilde vi leverte inn til årets Landskonkurranse som bare var ett poeng unna premiering.