fbpx

Nå trenger vi modeller

Vi utarbeider stadig nye ideer for fotografering. I den anledning er vi på jakt etter kvinner som ønsker å stille som modell. Vi belønner deg med foto-produkter fra fotograferingen til en verdi av 7.000,- kr.

Har du lyst til å stille som modell, på ett eller flere av disse tre områdene, tar du kontakt med oss (Les om de ulike fotograferingene på linkene):

Veggbildet i stuen over er tatt i bassenget hos oss. Dette er forøvrig ett av fire bilder vi tok i en serie kunstbilder. Se de her i vår nettbutikk.

Vi ønsker ikke at du har jobbet som modell, det betyr at du ikke frekventerer hyppig hos andre fotografer. Målet vårt er å vise våre kunder at man ikke behøver å være modell for å ta en slik fotoshoot. Vi veileder alle positurene her hos oss underveis, så du behøver ikke ha erfaring.

Bildene skal vi bruke til brosjyrer og i sosiale medier. Er du i tillegg opptatt av interiør og ønsker veggbilder hjemme, er vi interessert i å komme i dialog med deg for å utarbeide veggbilder som passer nettopp i ditt hjem. Vi samarbeider alltid med våre kunder for å få bilder som står til interiøret – her et eksempel fra en gravidfotografering. Vi bekoster både bilder og fotografering mot at vi får dokumentere prosessen.

Du må være over 18 år og oppover, må godta at vi bruker bilder av deg i brosjyrer, på våre nettsider og i annen type reklame. Vi anvender ikke navn på de vi fotograferer når bilder publiseres. Kontrakt skrives før fotografering.

Det er Marion og Jeanett som står for fotograferingen i vårt studio i Sarpsborg.

Bildene ønsker vi å ta i løpet av september – oktober. Vi blir enige om tid og vi er åpne for at det kan bli fotografering både på kveldstid eller eventuelt i en helg. (Normalt arbeider vi hverdager fra 08.00 – 16.00)

Ikke vær redd for å ta kontakt dersom du kjenner på at du har lyst til å prøve deg. Som allerede nevnt, er vi godt vant med at kunder som kommer til oss ikke er modeller. Ta en kikk i vårt galleri for akt- og boudoirfoto (ekstern side) for å se hvordan våre bilder i denne stilen ser ut.

Ønsker du å stille som modell, sender du mail til modell@haslien.no . Du må sende bilder av deg selv, et foto som viser ansikt, og et som viser hele deg. Legg med navn, etternavn, alder og telefonnummer. Gi beskjed om hvilken fotografering du ønsker å stille på. Hvis du i tillegg er opptatt av interiør kan du gi oss et signal om det også.

Alle vil få svar på henvendelsen.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

X
    wpChatIcon