fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Når bør man fotografere graviditeten?

Det variere fra kvinne til kvinne hvor stor magen blir i de ulike graviditetsukene, så det er bare du selv som bestemmer når tiden er moden for fotografering i vårt studio.

Vi bruker å anbefale gravidfotograferingen fra da magen er ganske godt synlig (dette varierer) – til senest tre uker føre termin. Barnet kan komme opp til tre uker før termin, så greit å være på den sikre siden dersom du ønsker en gravidfotografering.

(Saken fortsetter under bildet)

For å kunne få de tider og dager som passer deg aller best er det derfor greit å booke inn timen så tidlig som mulig. Som oftest får man en termindato å forholde seg til tidlig i svangerskapet, så det er bare å booke inn i vår kalender en tid for gravidfotografering selv om det er lang tid i forveien. De fleste booker gjerne en måned i forkant, i tillegg har vi alltids hastetimer tilgjengelig for de som er sent ute og kanskje allerede er rundt termindato eller over.

Les her hvorfor du skal anvende oss til gravidfotografering.

Vil du se bilder fra vår gravidfotografering finner du hundrevis av bilder på vår galleriside her.

Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.