Fra fotografens hånd

I vår nettbutikk kan du kjøpe fotokunst direkte fra oss som fotografer uten mellomledd. Ta deg tid til å lese litt om hvordan vi fremstiller fotografier. Se gjerne underlinker som dokumenterer alt vi gjør.

Undervannsbilder som vi har fotografert som egne kunstprosjekt. Bildene ligger til salg i vår nye nettbutikk fra rimelige postere opp til dyre utgaver som er signert og nummerert.

Vi legger ned mye arbeid hele veien fra planleggingen av bilder til ferdige bilder på veggen. Det gjelder planlegging, fotoopptak, etterbehandling, print og montering, til salg av bilder.

Det ligger mye arbeid bak hver eneste detalj, som det at vi f.eks. har bygget vårt eget basseng til nettopp fotografering under vann. Forarbeidet ved bygging av basseng krevde fokus på løsninger som hva skal til for å optimalisere fotografering under vann. Dette er kompetanse som ikke mange kunne hjelpe oss med.

For å skape ulike typer basengbilder dukket det opp behov for å endre bakgrunnsfargen i bassenget. Vi fant en løsning for det! Vi lager egne bakgrunner og syr selv sammen disse store bakgrunner som anvendes til fotografering under vann. Selve fotograferingen under vann byr også på flere utfordringer enn det vi har i en vanlig studiofotografering, les gjerne hvordan vi jobbet med undervannsfotograferingen her.

All etterbehandling av bilder foregår hos oss, det er fotografen selv som tar seg av all redigering. Fotografen har en ide som man bygger på under fotoopptaket og som skal videre bearbeides i bilderedigeringen. Vi ønsker ingen retusjør i Kina som redigerer våre bilder.

I dag er det normalt at fotografer anvender eksterne bedrifter til print. For oss er fotoprint like mye en del av fotografens nøyaktige gjengivelse av et bilde som selve fotograferingen. Her handler det om at fotografiet skal bli eksakt slik fotografen ønsket at bildet skal bli. Derfor tar vi hånd om all print selv og har alltid den beste teknologien

Vi er sertifisert som printere av Digigraphie® som er en kvalitets standard som er utarbeidet av Epson. Ved å være sertifisert forplikter vi oss til å gjengi bildet på de betingelsene som settes for et kunstfotografi. Du kan gå hit for å lese mer om kriteriene som stilles til oss som produsent av Digigraphie®.

Vi kan love deg at fotografiene du får av oss er av fotografens hånd helt fra planleggingsstadiet til ferdige fotoprodukter. Vi signerer og nummererer til slutt hvert enkelt bilde som leveres som kunstfoto.

Se bilder vi vår nettbutikk her.