«Trust» til nytt hus

«Trust» er det bildet vi selger mest av i vår nettbutikk. Bildet selges i ulike versjoner, fra billige små plakatversjoner til kr 319,- opp til signerte versjoner, i begrenset opplag, til en pris på kr 33.000,- .

Jeanette og hennes mann har bygget seg nytt hus rett utenfor Oslo. Etter mye søk etter et passende bilde til deres hjem, falt valget på den dyreste utgaven av bildet «Trust». Bildet er på 100 x 130 cm.

– Dette bildet er som skapt for vårt hjem, sier Jeanette H. Halvorsen.

Hun forteller at det var avgjørende å finne et bilde som ikke er en masseprodusert plakat. De ville ha et unikt bilde som kommer fra fotografens hånd og som er signert og nummerert.

(Saken fortsetter under bildet.)

Jeanette med bildet Trust i bakgrunnen. Familien har en mørk dyp blå farge på veggene slik det nyanskaffede kunstbildet også har.

Familien har for øvrig kjøpt flere fotografier fra ulike fotografer. Bildet «Trust» har fått plass i stuen og fanger oppmerksomheten med en gang man kommer opp trappen som leder til stuen.

Den største og dyreste versjonen av bildet «Trust» er fra før av solgt til en kunstsamler i London og en annen i Sverige. Dette bildet, og flere fotografier i samme serie, har tidligere vært på utstilling hos Scandinavian Photo i Oslo. Bildet finnes også i utstilling hos Haslien Fotografene.

Les mer om historien bak bildet «Trust» og fotografen her:

2 thoughts on “«Trust» til nytt hus

  1. Pingback: Fotografiet i folks hjem » Fotograf Haslien

  2. Pingback: Mellom kunst og kommers » Fotograf Haslien

Comments are closed.