Vi er godkjent for print av Digigraphie® som er et kvalitetsstempel fra Epson. Det betyr at våre print holder høyt nivå på farger og papirkvalitet. Vi følger også de etiske retningslinjene for nummerering og signering av fotokunst. 

Det å gjengi nøyaktig ønskede farger på hver fotoprint er helt avgjørende for kunstfoto. Det å printe et fotografi vil alltid være forskjellig fra printer til printer og vi sørger derfor alltid for at kvaliteten er lik.

For å garantere denne høye kvaliteten på et Digigraphie® er det satt strenge krav til: 

  • Bruk av Epson sine mest avanserte utskriftsteknologier. 
  • Bruk av UltraChrome pigmentblekk og godkjente Fine Art media. 
  • Kun sertifiserte produsenter kan produsere Digigraphie®. 

Alle bilder som leveres nummerert og signert er printet på Canson Rag Photographique, som er et 100 % bomullspapir med en meget myk papirstruktur. De dype sorte tonene og det myke papiret er ekstra sårbart i forhold til fingermerker og riper, av den grunn kommer bildene ferdig innrammet. Det matte Fine Art-papiret, som også er godkjent til kunstpint gjennom Epson Digigraphie®, har en meget sterk holdbarhet mot falming. 

Bildene som printes på glassplater er printet på Epsons sletteste papir for glasslaminering. Hvilket hindrer luft mellom bilder og glass. Posters printes på posterpapir fra Epson.  

I videoen kan du se hvorfor profesjonelle kunst-fotografer printer selv.