Om fotografiene i nettbutikken. Vår nettbutikk drives av Haslien Fotografene. Fotografier som selges i nettbutikken er ikke fra kundefotograferinger, men bilder som er tatt som egne prosjekt. Vi skiller klart mellom kundefotograferinger og egne prosjekt. Både Marion og Jeanett har vært foredragsholdere og utstillere av fotografier. Begge fotografene er en rekke ganger premiert for sine bilder. 

Marion Haslien
Daglig leder, Fotograf

Marion Haslien har fotografert profesjonelt siden 1993 og har lang erfaring fra pressefoto før hun startet opp eget studio på Eidet i Sarpsborg i 2003. 

Raymond Haslien
Regnskap og administrasjon

Raymond Haslien er regnskapsansvarlig og arbeider administrativt hos Haslien fotografene. Har mange år som journalist bak seg.

Jeanett Haslien
Fotograf, designer

Jeanett Haslien har to års utdannelse ved Bilder Nordic School of Photography. Hun har jobbet i bedriften siden 2010. Hun er nestleder i bedriften.

Martin Haslien
Grafisk designer, IT Administrator

Martin Haslien arbeider med grafisk design og jobber med skisser og grafiske elementer til vår fotoproduksjon. Studerte design på Middlesex University i London.

Markus Haslien
Video, produksjon, redigering

Markus Haslien arbeider med retusj og produksjon hos Haslien Fotografene. Markus hjelper oss også med videoproduksjon.

Mathias Haslien
Redigering, HMS

Mathias Haslien arbeider med redigering og etterbehandling av bilder. Mathias liker også å arbeide med lyd og lager egen musikk.

Maria Haslien
Skribent, oversetter, juridisk rådgiver

Maria Christina Haslien har mastergrad i juss og har vært gjesteskribent hos Haslien Fotografene siden august 2016.