Noe omstrukturering

Vi gleder oss med datter og medarbeider, Jeanett, som venter sitt tredje barn i sommer. I helgen fortalte hun på sin Instagram og Facebook-profil at det blir familieforøkelse i juli.

Jeanett er en stor kapasitet her i vår bedrift, så det vil merkes at hun vil gå ut i barselpermisjon. Vi tror likevel vi er rustet til å møte utfordringene med en mindre i bedriften. Vi har de siste årene jobbet med opplæring av Mathias, Markus og Martin som også jobber hos oss på heltid.

(Saken fortsetter under bildet.)

Datter og medarbeider, Jeanett Haslien, venter sitt tredje barn i juli og går nå ut i fødselspermisjon her hos oss i Haslien Fotografene. Her er Jeanett i studio med Viola.

Likevel vil vi nok ikke ta imot så mange til fotografering som tidligere og kanskje blir det noe mer ventetid i etter-produksjonen. Vi vil stå på for at våre kunder skal få det de har bestilt til avtalt tid. Det er noe vi alltid strekker oss mot og vi tror det vil gå bra.

Det er mange som vil inn til fotografering hos oss. For å klare å ta imot alle må vi derfor kutte ned på enkelte typer fotograferinger. Her har vi kommet frem til at bryllupsfotografering er det vi ønsker å kutte ned på.

Bryllupsfotografering er veldig gøy, men det kan samtidig være utfordrende når man har familie. Hver eneste helg gjennom vår, sommer og høst går med til fotografering. Det hjelper lite å ta ut en fridag på mandag når barna er tilbake i skolen og mannen og venner er tilbake på jobb.

(Saken fortsetter under bildet.)

Kanskje er det en kommende fotograf i magen til Jeanett? 🙂 Viola har i alle fall vist at hun er kreativ og elsker å ta på seg fine klær som hun viser frem når vi besøker henne. Her er Viola i sving med “Hello Kitty Kamera” for å avbilde fotografen og mamma.

I 2015 sluttet vi helt med heldagsfotografering fordi vi ser at prisene i markedet ikke forsvarer alt arbeidet som legges ned, sett opp mot hva man må ofre. I år har vi altså tilsvarende kuttet ned på bryllupsfotograferinger fordi Jeanett har ønsket å bli helt fritatt fra bryllupsfotografering. Familien går foran og det er ikke vanskelig å forstå når man er i en småbarnsfamilie.

Nå høres det kanskje ut som om vi legger ned bryllupsfotograferingen helt, men det har vi ikke planer om 🙂 Vi har bryllup hver eneste helg i sommer til langt ut på høsten, med unntak at juli hvor vi har ferie. Enkelte helger har vi også flere bryllup i tillegg til enkelte fredager. Vi har forøvrig knyttet til oss en ny fotograf som skal være med oss på bryllupsfotografering, så vil vil nok fortsatt være en av de mest anvendte bryllups-fotografene som opererer i Østfold.

Viola elsker “Hello Kitty”, slik Jeanett også gjorde når hun var liten. Viola har Hello Kitty klær, leker, hårbørste osv. Her er i studio har vi kjøpt et “Hello Kitty kamera” som hun får anvende når hun er på besøk. Et polaroid kamera som vi forøvrig fant på den store fotomessen Photokina i Køln.

Jeg kommer til å dele noen tanker om dette med bryllupsfotografering med dere som abonnerer på våre nyhetsbrev for studiofotografer. (Meld deg på her hvis du er studiofotograf.)

Samtidig som vi har kuttet på antall bryllupsoppdrag har vi også jobbet med både strukturering og opplæring. Det kan bli aktuelt å jobbe noe i juli, som egentlig er i vår ferie, dersom det blir behov. Som jeg har delt i vinter og våres har jeg hatt flere fine weekend og feriereiser til Spania, Tyskland, Frankrike, Østerrike, Ungarn, Sverige og Nederland. Dette har vi gjort nettopp med tanke på at det blir et arbeidsomt år foran oss,  så nå er jeg «fit for fight». 🙂

Dagens bloggbilde er av Jeanett og Viola (barnebarnet). Både Viola og bror, Loan, er to kreative barn. Viola elsker rosa farge, er veldig glad i kjoler og alt som glitrer. Både hun og Loan liker å male og tegne. I vinter kjøpte vi et «Hello Kitty kamera» som Viola får bruke her i vårt fotostudio. Dette er et polaroid kamera som gir bilder med en gang.

Det er veldig gøy å kunne inkludere både barn og barnebarna i familiebedriften. Nå ser vi frem imot enda et familiemedlem som kommer i juli.

Takk for at du følger vår fotoblogg!

    Menu