fbpx

Ny organisering av nyfødtfoto

Nå har vi oppdatert vårt galleri med nyfødtfoto. De nye sidene er lagt opp med to kategorier; «Nyfødtfoto enkel» og «Nyfødtfoto pluss». Endringene gjøres for å synliggjøre bredden på våre nyfødtfoto. Hos oss får man alt fra de enkle rene bildene i duse fargetoner til mer fargerike med rekvisitter og blomster.

Hos Haslien Fotografene har vi alltid ønsket å gi kundene stor frihet til å velge mellom ulike stiler. Prisen er den samme uansett hvilken stil man velger på sine nyfødtfoto.

De aller fleste har et ønske om litt av «Nyfødtfoto enkel» og «Nyfødtfoto pluss». Innenfor «Nyfødtfoto pluss» er det igjen et hav av muligheter for ulike settinger. Det er helt opp til deg å velge.

Du finner galleriet på: www.nusselig.no 

Vi bruker normalt tre timer på en slik nyfødtfotografering og innenfor den tiden rekker vi som regel 4-8 oppsett. Det er viktig å få med seg at det også innenfor hvert oppsett blir flere ulike bilder. Du bestemmer selv hvilken oppsett du ønsker – det helt enkle eller med mer bruk av rekvisitter….eller begge deler. Sammenlagt blir det ca 80-200 ulike prøvebilder å velge mellom etter en nyfødtfotografering. Les mer om rekvisitter her: «Nyfødtseng som er selvlaget»

Vi vet at våre kunder er opptatt av interiør og vi ønsker å gi de bilder som vil kle deres hjem. Derfor forsøker vi å finne ut hvilken stil de har i hjemmet dersom de planlegger veggbilder av nyfødtbildene. Hos Haslien Fotografene får du også alltid en visningstime med på kjøpet av fotograferingen. Her gir vi råd og hjelper kunden gjennom alle mulighetene som finnes med presentasjonen av bilder i etterkant.

Vi har ikke bare reorganisert vår nettside www.nusselig.no, men også fylt på med mange nye foto. Er du en av de som har kommet til vårt fotostudio i Sarpsborg for fotografering, kan det hende at du finner ditt barn her. (Kun for de som gir oss bildetillatelse.)

Er du blant dem som ønsker nyfødtfotografering, kontakter du oss her. Mange kommer fra Fredrikstad, Moss og Oslo for nyfødtfoto i vårt fotostudio. For dere er det enkelt å finne veien til vårt fotostudio som ligger like ved det nye Sykehuset Østfold. Derfor er det også gode bussforbindelser hit – også fra Oslo. Du finner vei-beskrivelse og busssinnformasjon på våre kontaktsider.

Nå har vi utvidet våre nyfødt foto galleri. Fotograf Haslien.

Nå har vi utvidet våre nyfødt foto galleri. Fotograf Haslien.

X
    wpChatIcon