fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Ny workshop i aktfotografering i mars

Sist onsdag holdt vi workshop i aktfotografering hos Scandinavian Photo i Oslo. I mars tar vi igjen turen fra Sarpsborg til Oslo for en ny runde med workshop samme sted. Vi tar kun inn 15 deltagere.

Workshopen ble holdt i Scandinavian Photo sine lokaler i Møllergata i Oslo.

Workshopen ble holdt i Scandinavian Photo sine lokaler i Møllergata i Oslo.

Se eget galleri med aktfoto her.

Under den tre timer lange  workshopen fikk deltagerne en innføring i aktfotografering. En stor del av workshopen bestod selvsagt av fotografering med modell. Her fikk hver og en av de 15 deltagerne prøve seg med aktfotografering og veiledning underveis. Det var en flott gjeng som møtte opp onsdag – følte at det ble en fin kontakt med alle sammen. Hyggelig å bli kjent med dere! (Følg gjerne Haslien Fotografene på Facebook.)

Workshopen som er satt opp den 23.mars vil trolig bli satt opp etter samme lest. (Merk ny dato.) I alt har nå ca. 70 personer deltatt i kurs/workshop hos Scandinavian Photo i vår regi.

Tidligere har det vært flere jenter på kurs, onsdag var det 14 menn og en kvinnelig deltaker. Så dere jenter, kom på banen! Jeg har inntrykk av at kvinner ønsker kvinnelige fotografer til aktfotografering, så her er det et potensiale i forhold til fotooppdrag.

Om det fortsatt er interesse for workshop, er det bare å melde seg på her.

Les mer om våre kurs/workshop her.

NB! Besøk gjerne vår salgsutstilling med aktbilder på Holmsbustuene på Holmsbu lørdag til søndag 11.00-15.00. Les mer om utstillingen her.

Kurset hos Scandinavian Photo var fulltegnet også denne gang. I mars holder vi workshop igjen. Her fra onsdagens  workshop hvor dyktige Lise Marie var aktmodell.

Kurset hos Scandinavian Photo var fulltegnet også denne gang. I mars holder vi workshop igjen. Her fra onsdagens workshop hvor dyktige Lise Marie var aktmodell.