fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Nye nettsider for gravidfoto

Vi er stolt av stor variasjonen i våre gravidfoto. Nå har vi fått en ny gravid-nettside som er mer tilpasset mobil og nettbrett-brukere, hvor vi kan vise frem denne variasjonen. I dag har vi om lag 200 bilder i det største av de to gravid-galleriene.  Når det nå er så mange bilder, vil det ta litt ekstara tid å få lastet ned hele galleriet.

Vi jobber nå med å finne løsninger som gjør at man kan laste ned sidene hurtigere. Vi har enda flere bilder som vi ønsker å vise frem på www.gravidfoto.no, men vi må først finne løsninger som gjør at det blir mulig å laste ned bildegalleriene uten å måtte vente for lenge.

I mellomtiden fortsetter vi å publisere gravidfoto her på vår fotoblogg. Du vil også finne flere gravidserier under fliken “Gravidfoto” her på vår fotoblogg. Gå inn på hver artikkel for å se flere bilder i hver serie.

De gamle sidene våre på www.gravidfoto.no har vi pensjonert da de ikke var spesielt forbrukervennlige i forhold til mobil og nettbrett.

I dag legger vi ut gravidfoto av Linn som var her nå i desember for gravidfotografering. Et flott par som i disse dager venter i spenning.

a-gravidfotob-gravidfotoc-gravidfotod-gravidfotoe-gravidfoto