fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Nye tiltak mot korona

Siden pressekonferansen mandag kveld hvor statsministeren sa at «vi må handle raskt» har vi ytterligere strammet inn på tiltakene mot korona her hos oss. Det innebærer blant annet at alle som besøker vårt studio må bære munnbind på lik linje med oss som fotograferer.

De som blir fotografert anvender så klart ikke munnbind, men vi forventer at de som ikke skal fotograferes bruker munnbind. Vi har også restriksjoner på hvor mange som får besøke vårt studio.

Leder og ansatte hos Haslien Fotografene har gjennomført HMS-kurs og bedriften følger myndighetenes krav til internkontrollsystem som også innebærer tiltak mot smitte. Alle som besøker vårt studio, vil bli orientert om våre tiltak ved besøk hos oss.

Trygt studio

Alle ansatte hos oss har fått vaksine to ganger. I tillegg har alle i bedriften gått gjennom sykdomsforløp med korona selv om samtlige hadde to vaksinedoser. Vi har valgte å være åpne om at vi ble smittet av korona etter «gjenåpningen» av samfunnet i høst. (Heldigvis har det gått bra med de vi smittet og oss selv.) Det betyr at våre ansatte nå er blant de tryggeste ettersom vi er vaksinert to ganger og i tillegg til ha vært gjennom sykdom. Sykdom regnes som en booster på lik linje med dose tre.

Men selv om vi nå er tryggere, jobber vi for at smitte ikke deles mellom våre kunder. Vi fikk i november smertelig erfare at korona smitter utrolig lett mellom personer, selv om man ikke kjenner seg syk. Med omikron som smitter enda lettere følte vi det nødvendig å iverksette flere tiltak. Som nevnt over orienterer vi våre kunder før og under besøk i vårt studio.

Foto: Adobe Stock photo

Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev for private og yrkesutøvende studiofotografer som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.