fbpx

Nyfødt og søster

I dag publiserer vi en bildeserie fra to søstre som nylig besøkte vårt fotostudio. Vi bruker alltid ekte blomster i vår fotografering og blomsterarrangementer blir derfor alltid ulik fra den ene fotograferingen til den neste. Det er selvsagt frivillig om man ønsker blomster eller ikke. Blomster i fotograferingen tilfører bildene en ekstra dimensjon, litt som når en brud har en nydelig blomsterbukett.

Se forøvrig vår egen temaside med flere hundre foto av nyfødte, baby og barn på www.nusselig.no. På nettsiden finner du flest bilder som ikke er med blomster. Vi har laget en egen brosjyre som handler om blomster i våre fotograferinger, brosjyren finner du i denne linken.

Det er flere år siden vi startet med blomster i fotograferingen av nyfødte, gravide og barn. Vi holder i disse dager på å lage en helt ny brosjyre som kun vil bli forbeholdt våre kunder.

I gjennom årene har vi opparbeidet oss mye erfaring med fotografering av blomster i ulike sjangere. I vår temabrosjyre kan du finne utdrag fra vår studietur til Nederland hvor vi har fulgt blomstenes reise fra hele verden via Nederland til Norge. Vi har et godt samarbeid med vår lokale blomsterbutikk “Guttas Blomster” på Grålum med leveranse av friske blomster.

I disse dager legger vi planer for å dele vår erfaring med andre studiofotografer, de som har meldt seg på våre nyhetsbrev.

I går hadde vi besøk i studio av en av Norges beste blomsterdekoratører som vi ønsker å samarbeide med for å formidle kunnskap. Tanken er at vi inviterer til workshop hvor vi deler hvordan vi  som fotografer arbeider med blomster, mens blomsterdekoratøren formidler fakta om blomstene.

Vi ønsker alle en riktig fin helg!