fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Nyfødtfoto og interiør

Er du over gjennomsnittet interessert i interiør skal du komme til oss for nyfødtfotografering. Hos Haslien Fotografene får du alltid hjelp til produkter som passer din stil. Det være seg foto i mørke farger, lyse duse eller sterke farger. Velg enkle minimalistiske bilder eller med mye dekor.

Hos Haslien Fotografene er du ikke begrenset til en stil på bildene. Et nyfødtfoto behøver ikke bare fremstå som et nusselig bilde, det kan også være et elegant kunstverk som passer inn i ditt hjem. Vi lar alltid kundene velge fotografering ut fra deres egen stil. Se eksempler på vår temaside for nyfødt, baby og barn:

Hele produksjonen av «Timmy» foregår her hos oss. «Timmy» er foto på plater som igjen er limer til glassplate. Det gjør at fotografiene fremstår svært delikate. Dessverre er det vanskelig å vise effekten her på internett – dette bør sees i vårt fotostudio. Bildene passer fint til deg som liker en minimalistisk stil.

Hele produksjonen av «Timmy» foregår her hos oss. «Timmy» er foto på plater som vi igjen er limer til glassplate. Det gjør at fotografiene fremstår svært delikate. Dessverre er det vanskelig å vise effekten her på internett – dette bør sees i vårt fotostudio. Bildene passer fint til deg som liker en minimalistisk stil.

Helt uten tillegg i prisen kan du mikse «Nyfødt enkel» og «nyfødt pluss». Det som er viktig for oss er at du får bilder du kan anvende som dekor i din egen bolig. Hos oss får du derfor alltid en visningstime inkludert i prisen.

En visningstime er helt avgjørende for at vi skal lykkes med å gi deg et profesjonelt produkt til ditt hjem. I visningstimen viser vi deg mulighetene som finnes med et fotografi. Derfor anbefaler vi deg å lese om vår visningstime her.

Vi anbefaler deg også å lese mer om selve fotograferingen. Her finner du opplysninger om hvor mange bilder det kan bli i en fotografering og hvordan vi priser våre tjenester. (Vi har egen tekstside for babyfoto. Fra 1-7 mnd)

Som studiofotografer står Haslien Fotografene i en lang håndverkstradisjon der man leverer produkter etter en fotografering. Vi er faktisk blant de få fotografene i Norge som aldri baserer oss på å selge høyoppløselige filer til selvprint. Årsaken til det er at vi ønsker å kvalitetssikre alle fotografier som kommer fra oss.

Ta gjerne med deg bilder av ditt hjem første gang du besøker oss, så prøver vi å finne frem til fotografier som passer din stil. Eller hva med å ta med tapet, farge og gardinprøver til oss dersom du er i planleggingsfasen med nytt design.

Allerede ved bildeopptak tenker vi stilarter – spør oss gjerne om dette når du kommer til vårt studio. I bildeeksemplet under ser du hvordan et babyfoto kan ta seg ut på vår «Timmy». Du kan lese mer om ulike prosesser i produksjonen vår her.

Til vårt fotostudio får vi kvalitetsbevisste kunder fra hele landet som ønsker hjelp med produksjonen fra bildeopptak til ferdige fotoprodukter. Dersom du kommer fra Oslo kan du ta buss til vårt fotostudio som ligger ved det nye Sykehuset Østfold Kalnes. Kommer du fra Tønsberg kan du ta ferge fra Horten til Moss og videre til Sarpsborg. Du bruker ca en time med bil fra Oslo og 20 minutter fra fergen i Moss. 20 minutter fra Fredrikstad. Du finner vei-beskrivelse på våre kontaktsider her.

Les mer om våre nyfødtfoto her.

 

Et nyfødtfoto som også passer til interiøret. «Timmy» er bilder limt til glass og plate og passer godt til en minimalistisk stil. Bildene kan selvsagt tas hvite for dere som kjører hvit stil hjemme.

Et nyfødtfoto som også passer til interiøret. «Timmy» er bilder limt til glass og plate. Det passer godt til en minimalistisk stil. Bildene kan selvsagt tas mot hvit bakgrunn for de som kjører hvit stil hjemme.

Et nyfødtbilde kan også fremstå som et kunstbilde. Bildet er fra en nyfødtfotografering som ble gjort nå i januar.

Et nyfødtfoto kan også fremstå som et kunstbilde. Bildet er fra en nyfødtfotografering som ble gjort nå i januar.