fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Nyttårsforsett kan bli til aktbilder

Har du vært flink med trening eller vektreduksjon er det gøy å kunne dokumentere resultatet for ettertiden. Vi hjelper deg med profesjonelle aktfoto.

Av: Fotograf Marion Haslien

Mange av våre kunder har vært gjennom treningsprogram og vil dokumentere resultatet av en litt lettere eller mer muskuløs utgave av seg selv. Jeg husker spesielt en kvinne som hadde stått på i flere måneder og fått til et veldig godt resultat. Hun forklarte at hun skulle ut å feire seg selv etter fotografering og hadde en godteripose som lå klar i bilen etter fotografering.

Skal du i gang med trening kan det å få tatt et godt bilde av seg selv der lengre fremme være svært motiverende. Bestill time nå og ha noe å se frem imot litt lenger frem. Tips til gutta: Kjøp gavekort til kjæresten som står på med trening – gavekort hos oss får du kjøpt på nett her.

Av hensyn til Facebooks regler om nakenhet legger vi ikke ut aktbilder i denne saken, de finner du på vår nettside her: www.aktfotograf-marion.no

Typiske kunder

Vi har tre typer kunder som kommer til fotografering av akt- eller boudoirfoto:

  1. De som vil gi bort bilder som gave til kjæresten. Det være seg til bursdag eller morgengave ved bryllup.
  2. Det er de som vil dokumentere kroppen før de får barn eller rett og slett vil dokumentere en kropp de har jobbet med.
  3. Det er også mange godt voksne damer i 40-årene og oppover som vil ha bilder av seg selv sånn «jeg er akkurat nå». Også her finner vi de som har trent for å få resultater, som de igjen vil dokumentere.
Nyttårsforsett. Står man på med trening kan det være motiverende å vite at resultatet dokumenteres.

Det er flere grunner til at du skal velge oss til fotografering av boudoir- eller aktfoto, det kan du lese mer om her i en egen sak. Vi har et eget galleri med flere hundre akt- og boudoirfoto som viser vår bildestil. Galleriet er på egen nettside her.

Det er kun kvinnelige fotografer hos oss og ingen bilder sendes ut av våre lokaler for verken retusj eller print. Vi står for hele prosessen fra bildeopptak til ferdige veggbilder, hvor alle printing og montering foregår i vårt atelier. Vi har høy diskresjon, og du skal være trygg på at ingen bilder vil bli publisert uten at du har gitt fra deg et skiftelige samtykke.

Her kan du lese hvordan du booker en fotografering hos oss.

Ikke juksebilder

Vi er opptatt av å gi deg ærlige bilder. Underveis instruerer vi alle positurer slik at man tar seg som best ut, og da er det er lov å holde inn magen noen sekunder. Vi jobber med lys og skygge under fotografering som gjør at vi kan legge «mindre flatterende» partier i skyggen, og lyssette formene på kroppen. Det vi ikke gjør er å retusjerer kroppen din slik at den omformes til noe annet enn det som er deg. Det er ikke noe gøy å tenke på i ettertid hvis fotografen gjør deg slankere, mer formfull eller mer muskuløs.

Det er ikke noe gøy å tenke på i ettertid hvis fotografen gjør deg slankere, mer formfull eller mer muskuløs.

Hos oss følger vi høy etiske standard for retusj som du kan lese mer om her.  Vi setter vår ære i å tilby ærlige bilder og omformer ikke kropper. Så når du ser bilder som er tatt av oss skal du vite at vi arbeider etter etiske retningslinjer. Det er jo også mest gøy for deg å tenke på i ettertid at dette var deg; «sånn så jeg ut!»

Vit også at bildene du får hos oss printes på kvalitetspapir og vi er kjent for autentiske kunstfoto med høy kvalitet. Det er viktig å vite at det er papirbildene som er selve finishen i kunsthåndverk – les mer om dette her. Så får du gratis digitale kopier til nettbruk.

Vi hjelper deg med planlegging

Før du kommer til fotografering hos oss vil vi hjelpe deg til å tenke litt igjennom hvordan du ønsker bildene dine. Skal du velge mørk eller lys stil? Har du selv selv sett fine bilder og ønsker tilsvarende? Vi strekker oss langt for å etterkomme dine ønsker, men det er også viktig å lytte til vår fotograf når det gjelder positurer som passer til din anatomi.

I en bildeboks. Aktbilder med passepartout som igjen kan legges i en boks som er tilpasset bildene. Foto: Haslien Fotografene
“For your eyes only”. Boks som bildene med passepartout kan legges i. Foto: Haslien Fotografene
aktbilder på vegg
Aktbildet som kunst på veggen. Akt fotoet tatt av Haslien Fotografene. Montasje leilighet; Adobe Stock.
Aktbilder kan også tas under vann i vårt studiobasseng, slik som veggbildet over sofaen er et eksempel på. Bassenget som kan skimtes bakerst i bildet er åpent i sommerhalvåret. Foto: Haslien Fotografene.

Det blir en del improvisering underveis i fotograferingen. Anatomien er så ulik hos folk, så en positur som passer en type kropp, passer ikke nødvendigvis en annen. Vi hjelper deg derfor alltid underveis til å få det beste resultatet. Er du ikke fornøyd med bildene er det ingen kjøpetvang, selv om vi til dags dato aldri har opplevd at kunder tar bilder i studio uten å kjøpe bilder i etterkant.

Hos oss betaler du først for selve fotograferingen som er *2.300,- kr. Dette betaler du på vår bankterminal etter endt foto-time. I ettertid kommer du tilbake til oss på en visningstime for å se alle bildene av deg. Visningstime er med i prisen for selve fotograferingen, så den er inkludert. I visningstimen bestemmer du deg for hva du vil kjøpe av bilder. På visningstimen bestiller du dine bilder men betaler ingenting der og da. Det er først når vi er ferdig med produksjonen av dine bilder som du betaler for dem . Du kan selv bestemme når vi skal gjøre dine bilder klare. Det kan være til en lønningsdato eller når du får tilbake på skatten eller får feriepenger.

Bildene vil alltid bli oppbevart i våre arkiver, så du kan når som helst komme tilbake på ny visning og bestille mer. Les mer om våre arkiveringsrutiner her.

*Dette er prisen pr. dags dato og ut våren 2024. Du finner for øvrig alltid oppdaterte priser her.

Vi har egne gratis nyhetsbrev for private og yrkesutøvende studiofotografer som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

To øverste Illustrasjonsfoto i saken: Adobe Stock.