Oppsummering av 2016

Når man ser tilbake på 2016 så synes vi selv vi fått være med på mye. I dag deler vi noe av det vi opplevde i året som gikk. Det ble et år hvor vi nok en gang tangerte omsetningsrekord – og det på tross av at vi har vært færre folk på jobb.

Men det har på mange måter også vært tøft personlig med en far som var kreftsyk og som gikk bort i november. Det å se noen som man er glad i blir tatt av kreft er vanskelig, men med hjelp og støtte fra de nærmeste har vi klart å holde butikken i gang.

I år har vi vært færre i jobb da Jeanett gikk ut i fødselspermisjon i august og lærlingen vår var ferdig med sin lærling-tid på 2 år. Til gjengjeld har Martin (sønn i huset) vært med å ta i et tak. For å ikke glemme Kristina som er min trofaste medarbeider på vårt verksted. Hun har gjort en kjempeinnsats.

Nå ser vi frem imot det nye året. Vi har mye spennende å by på. Ikke minst har vi masse bilder vi ønsker å få vist frem. Bildene til dagens blogg er av Jeanett (datteren) og barnebarnet Viola Evelynn. Bildene ble tatt av meg selv (Marion) nå i nyttårsuka. Viola har selvsagt vært ett av lyspunktene i 2016 sammen med storebror Loan Emanuel. 🙂

Jeg har også lyst til å nevne at det lyser respekt av resultatene som Jeanett og vår lærling Lovise fikk i årets Landskonurranse for fotografer. Blant 182 profesjonelle fotografer fra hele Norge som konkurrerte, fikk de to henholdsvis 10 og 12 plass, – det må vel sies å være en knallgod innsats fra en og samme fotobedrift. Resultatlisten kan du se her.

Kikk litt på hva vi har delt med dere i 2016 – det har vært mye interessant sett med våre egne øyne:

Godt nytt år!

nyfødtfoto, mor barn

Nyfødt mor og barn

Viola og Jeanett. Foto: Marion Haslien

Menu