fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Overnatting

Vi har en hytte rett utenfor studioet til utlån til for de som kommer langveisfra til fotografering og ønsker overnatting. Dette er et rimelig alternativ, ellers er nærmeste hotell kun 4,5 kilometer unna vårt studio.

Hytta leies også ut til andre enn våre kunder, men for våre kunder er prisen på et selvkostnivå. Det er gratis parkering. Be om pris på lån av hytte på e-post du finner på vår kontaktside.

Overnatting i hytta vår er altså noe vi tilbyr til de som kommer langveisfra til fotografering. Les mer om visningstime og lang reisevei her.

Hytta ligger i vår hage og er av enkel standard, men koselig. Den er også vinterisolert. Tilgang på toalett og dusj i nabobygg.

(Saken fortsetter under bildene.)

Hytten vi tilbyr til utlån ligger på tomten her vi har studio, den er på 11 m2 pluss en liten terrasse. Den er koselig, men enkelt innredet med en dobbeltseng. Ikke beregnet for en barnefamilie kanskje, men dersom man kommer alene eller som par fungerer det helt greit. Kontakt oss på telefon eller mail for å vite mer om overnatting i hytten dersom det er aktuelt.

Aktiviteter i Sarpsborg og Fredrikstad

Vi har laget en egen side med tips til utflukter man kan gjøre i vårt distrikt .

Haslien Fotografenes studio ligger i landlige omgivelser med vakker natur. I den lille bygda har Haslien-familien holdt til siden 1903. Vi har laget en egen side med tips til utflukter man kan gjøre her i distriktet når man først besøker vårt fotostudio. Den finner du her.

Hvis man søker seg til bylivet om kvelden er Fredrikstad populært, spesielt sommerstid med all aktivitet langs bryggepromenaden. Det går buss til Fredrikstad gjennom hele dagen.

(Saken fortsetter under bildene.)

Video fra hagen og terrassen til studio hos oss.
Det er en liten terrasse på utsiden av hytta.

Utsikt fra hytte-terrassen til Visterflo som er en del av Glomma.

Hotell og kollektivtransport

Vi har flere kunder som kommer fra andre landsdeler som velger Oslo for hotellovernatting (1 time unna), men som nevnt innledningsvis man kan også ta inn på nærmeste hotell som er Hotell Quality på Grålum, og ligger 4,6 kilometer fra vårt studio. Hotell Quality er et fint hotell med egen spa-avdeling, badeland, restaurant og bar. Det ligger også et aktivitetssenter og treningssenter på hotellet.

Vi har god offentlig kommunikasjon ettersom Sykehuset Østfold ligger i underkant av en kilometer fra studio. Der går for eksempel hyppig buss mellom vårt studio og hotell Quality, Sarpsborg sentrum eller Fredikstad dersom man ønsker seg dit. Kommer du med fly kan du ta buss fra Gardermoen helt frem til vårt studio hvor nærmeste holdeplass er Sykehuset Østfold.

NB! Vi har mange kunder fra Oslo, de regner vi ikke for langveisfarende. Er reisetiden opp mot 2 timer bør man tenke på å få satt opp visningstime av dine bilder samme dag eller få overnatting for visning dagen derpå. Les mer om dette med visningstime og lang reisevei her. Har du noen spørsmål utover dette, er det bare å spørre.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.