Parfoto boudoir

De aller fleste som kommer til boudoirfotografering er kvinner, men av og til kommer det par som ønsker foto sammen. Det samme gjelder aktfotografering. Nylig hadde vi et par som kom nordfra for å fotografere akt. De var i gang med å bygge nytt hus og ville dekorere hjemmet med aktbilder som er tatt av oss.

Her fikk vi mange flotte bilder. Jeg gleder meg på vegne av dette paret at de tenker dekorasjon av sitt nye hjem med våre aktbilder. (Aktfoto er fotografering helt naken uten bruk av rekvisitter) Aktbilder behøver nemlig ikke være noe problem å ha i sitt hjem hvis man bare gjør det riktig.

(Saken fortsetter under bildet)

Det aller fleste velger nok å ha bilder i et album. Vi har mange lekre album som egner seg til denne type fotografering. Alt etterarbeidet gjøres her hos oss og foto sendes aldri ut av huset for print hos tredjepart.

Ved aktfotografering hos oss er utgangspunktet at vi unngår at kjønnsorgan blir synlig på bildene. Vi tar heller ikke bilder som henspeiler på seksuell aktivitet. De får gjerne være sensuelle, men er ikke ment til seksuell opphisselse.

Ønsker kunden bildene på veggen i deres hjem, ber vi kunden om å tenke gjennom hvor de ønsker å plassere bildene i hjemmet. På den måten kan vi legge opp fotograferingen slik at bluferdigheten ikke utfordres. Bilder som er på veggen i soverommet kan for eksempel vise tydelig hvem som er avbildet, mens bildet i stuen kan være mer diskret uten å vise hvem som egentlig er avbildet.

Når det gjelder bildene i dagens bloggpost, som er fra en boudoirfotografering, ble det samtidig tatt en serie undervannsfoto. Vi har postet et par av undervannsbildene på vår Instagram, ett av dem kan du se her. Følg taggen #haslienundervann:

(Saken fortsetter under bildet)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

#haslienundervann Fotografering under vann i vårt basseng. #underwaterpic @iwasalsothere @__tinachristina

Et innlegg delt av Haslien Fotografene (@haslienfotografene)


Det er ikke alle som er så godt trent som dette paret. For vår del er det viktig å få sagt at de aller fleste som kommer til vårt studio er folk som ikke er spesielt opptatt av trening. Disse bildene blir på ingen måte noe mindre bra av den grunn. Om du går til vårt galleri for akt og boudoirfoto vil du se at det er et stort spenn i kropper og fasonger. Vi fotograferer alle aldre, kundene våre er fra 18 år til godt opp i 60-åra.

Vi kunne skrevet mye om dette med kropps-press og negativt fokus som vi ikke tar med i dette innlegget, men les tidligere innlegg hvor vi utdyper mer: «Aktfotograferes som 66-åring» og «Ærlige og vakre aktfoto».

(Saken fortsetter under bildet)

Det er helt normalt å gruglede seg til en slik fotografering. For de fleste er dette utenfor komfortsonen, og det positive med det er at man da også blir ekstra fornøyd siden man har utfordret seg selv. En kunde skrev denne tilbakemeldingen til oss etter å ha blitt fotografert (Gjengitt med tillatelse fra kunden):

«Nå er det snart et år siden jeg var hos deg og tok bilder, har mange ganger tenkt på å takke for de flotte produktene, men som for mange andre flyr tiden av sted. Jeg vet ikke hvor personlig det er greit å være, men jeg har slitt med selvbilde. Jeg er så glad for at jeg tok kontakt, for som alle andre har jeg gode dager og dårlig dager. Om jeg har dårlige dager tar jeg frem boksen min med bilder og kikker igjennom, det får meg til å tenke på hvor mye man kan endre seg som person, jeg blir stolt og blir påmint den jobben jeg har gjort med meg selv før jeg hadde mot til å ta disse bildene. Man får bedre selvtillit av det. Jeg er glad for at jeg valgte deg som fotograf.

Fotograferingen var bra og de ferdige produktene er så elegante. Det var veldig hyggelig av deg å gjøre det lille ekstra med det store bilde jeg bestilte med kunstpapir og som ble signert av deg. Det er virkelig flott og de som har fått se det, synes det er veldig stilig. Er nesten synd det henger gjemt på soverommet. Tusen takk for de flotte produktene du leverer, alle burde vært og tatt aktfoto for å kjenne på den gode følelsen man får av de flotte bildene

Les her hvorfor du skal velge oss til akt- eller boudoirfotografering.

Vi takker dette paret for at vi fikk dele bildene fra deres private fotografering i vårt studio. Det gjør at flere kan ta del av de ulike typer fotografering som vi utfører. Les flere artikler om boudoir og akt i menyfeltet øverst på vår nettside.

NB! Visste du at vi sender ut to ulike typer nyhetsbrev? Ett for alle som vil følge med på hva som skjer hos oss og et eget nyhetsbrev kun for studiofotografer.  Abonner på nyhetsbrev fra Haslien Fotografene her.

    Menu