fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Portrett

I vårt studio i Sarpsborg kan du få portrettfoto av høy kvalitet. Vi er flere ganger premiert for våre foto.

Portrett fotografering

Se flere portrett her

På fotograferingen kan du få sminke/hår gjort av en proffesjonell sminkør / frisør mot et tillegg i prisen. Du kan selv velge om du skal sminket og styles på håret i studio eller i salong. Vi har samarbeid med sminkører/frisører/salonger med pakkepris på styling. Dersom du ønsker pakkepris på sminkør/frisør må du ta kontakt med oss på mail. Prisen på sminke/hår kommer i tillegg til prisen på fotografering.

Praktisk info om fotograferingen

Fotograferingen skjer i Haslien fotografenes studio i Sarpsborg, og varer i 40 minutter (totalt 1 time med bytting og opprigging av klær/bakgrunn og studiolamper). Du kan bytte mellom to forskjellige bakgrunner og to forskjellige antrekk. Vi har mange forskjellige bakgrunner å tilby, alt ifra hvit til rosa, lilla, blå, grønn, creme, sort, grå, brun ++. Vi har mulighet til å fotografere ute på lokasjon, men da tilkommer et lokasjonsgebyr avhengig av sted.

Du/dere velger selv hvilken type bakgrunn , samt stil dere ønsker på bildene. Klær og styling står man for selv og man kan gjerne ha med seg rekvisita slik som ballonger, hatter, solbriller ++. Man kommer ferdig sminket/ordnet og klar til fotograferingstimen.

INFO

Hvor mange bilder blir det etter fotografering?

Vi anslår at det kan bli 250 bilder etter en portrettfotografering.  Les mer her for å forstå mer om antall bilder og utvelgelse etter en fotografering.

Hva er inkludert i prisen på fotografering?

Inkludert i prisen på fotografering er det alltid med en visningstime. En visningstime er en time satt opp i etterkant av fotograferingen hvor du/dere kommer tilbake å ser alle bildene, samt velger hvem bilder/produkter man ønsker å kjøpe. Les mer om hva som skjer i en visningstime her. Det er ingen kjøpstvang. Ingen bilder/produkter er inkludert i prisen. Prisliste for produkter/bilder finnes på vår prisliste: www.haslien.no/priser/Prisliste.pdf

Kan man ta med dyr på fotograferingen?

Dersom det er ønskelig å ha med hund/katt på bilder kan dette også gjøres, men legg merke til at katt/hund regnes som person med tanke på pris.

Hvordan gjør vi med betaling?

Betaling for fotograferingen betales med kort etter selve fotograferingen i studio. Med i prisen på fotografering følger en visningstime, en visningstime er en dato i etterkant av fotograferingen hvor du/dere ser alle bildene. Dere velger på visningstimen hva dere ønsker å kjøpe av bilder/produkter, men betaler ingenting av dette før bildene/produktene hentes i etterkant. Vi har ca 2 ukers ventetid på produkter, avhengig av tid på året. (Ofte veldig travelt om høsten og før sommerferie.)

Har dere gavekort?

Hos oss kan man bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg eller gi bort til noen som setter pris på det. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos oss varer i et år, fra måneden den er kjøpt. Minimum beløp på gavekort er kr 500,-

Bestilling/booking/spørsmål:

Dersom du ønsker å bestille time til fotografering, eller har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt på telefon: 976 73 823 eller mail: marion@haslien.no

Ønsker du å sette opp en fotografering fremover i tid, gjør vi gjerne dette, da det hender at vi noen sesonger blir fullbooket.

Åpningstimer og lokasjon.

Vi har ingen dropin- timer, da man MÅ bestille time på forhånd. Vi bruker å ha åpent for kunder med bestilite timer fra 10.00 – 16.00 på hverdager. Torsdag er langåpent fra 10.00 – 19.00.

Vi holder til på Eidet, nærmere bestemt Grålum i Sarpsborg (Østfold). 800 meter fra det nye Østfold-sykehuset på Kalnes. Studioets adresse er Hasselliveien 33, 1712 Grålum!