Portrett

Se galleri på vår egen side for portrettfoto →
Konfirmasjon-fotografering
kr 1.900,-
Gruppefotografering (fra 4 til 25 personer)
kr 2.500,-
Portrett-fotografering
kr. 1.900,-
+ kr 200,- per øvrigperson

Inkludert en gratis visningstime.

Priser på alle produkter kommer i tillegg. Produktpriser finner du her.

På fotograferingen kan du få sminke/hår gjort av en proffesjonell sminkør / frisør mot et tillegg i prisen. Du kan selv velge om du skal sminket og styles på håret i studio eller i salong. Vi har samarbeid med noen sminkører/frisører/salonger med pakkepris på styling. Dersom du ønsker pakkepris på sminkør/frisør må du ta kontakt med oss på mail. Prisen på sminke/hår kommer i tillegg til prisen på fotografering.

Praktisk info om fotograferingen

Fotograferingen skjer i Haslien fotografenes studio i Sarpsborg, og varer i 40 minutter (totalt 1 time med bytting og opprigging av klær/bakgrunn og studiolamper). Du kan bytte mellom to forskjellige bakgrunner og to forskjellige antrekk. Vi har mange forskjellige bakgrunner å tilby, alt ifra hvit til rosa, lilla, blå, grønn, creme, sort, grå, brun ++. Vi har mulighet til å fotografere ute på lokasjon, men da tilkommer et lokasjonsgebyr avhengig av sted.

Du/dere velger selv hvilken type bakgrunn, samt stil dere ønsker på bildene. Klær og styling står man for selv og man kan gjerne ha med seg rekvisita slik som ballonger, hatter, solbriller ++. Man kommer ferdig sminket/ordnet og klar til fotograferingstimen.

Spørsmål og svar

Hva er inkludert i prisen på fotografering?

Inkludert i prisen på fotografering er det visningstime. En visningstime er en time satt opp i etterkant av fotograferingen hvor du/dere kommer tilbake å ser alle bildene, samt velger hvem bilder/produkter man ønsker å kjøpe. Les mer om hva som skjer i en visningstime her. Prisliste for produkter/bilder finnes på vår prisliste: www.haslien.no/priser/Prisliste.pdf

Kan man ta med dyr på fotograferingen?

Dersom det er ønskelig å ha med hund/katt på bilder kan dette også gjøres, men legg merke til at katt/hund regnes som person med tanke på pris.

Hvor mange prøvebilder blir det av en fototime?

Det er ingen problem å ta flere hundre bilder når man fotograferer digitalt. Men det avgjørende spørsmålet bør være hvor mange forskjellige bra bilder man får. Her blir det erfaringsvis 50–200 bilder å velge mellom.

Leverer dere digitale filer fra fotograferingen? Og hva slags produkter kan jeg kjøpe?

Ja, du kan få kjøpt alle digitale filer til en samlet pris av 390 kroner – uansett antall. Dette gjelder bilder som først er kjøpt som forstørrelser på fotopapir. Dette er foto som er optimalisert for bruk på internett, til bruk i digitale rammer og på TVn hjemme. De leveres i 72 dpi og med vår logo. (Ikke egnet til print.). Vi tilbyr alt ifra lerrett, touchbilder, album, montasjer, takkekort, veggbilder, rammer osv — valget er ditt!

Gavekort

Hos oss kan man også bestille gavekort. En perfekt gave å ønske seg til bursdag/dåp/jul eller gi bort. Man kan fritt velge beløpet man ønsker å gi, og man kan selv velge om man vil bruke summen på fotografering eller bilder/produkter. Et gavekort hos oss varer i et år, fra måneden den er kjøpt.

Hvordan foregår betaling?

Betaling for fotograferingen betales med kort. Med i prisen på fotografering følger en visningstime, en visningstime er en dato i etterkant av fotograferingen hvor du/dere ser alle bildene. Dere velger på visningstimen hva dere ønsker å kjøpe av bilder/produkter, men betaler ingenting før bildene/produktene hentes i etterkant. Vi har ca 2 ukers ventetid på produkter, avhengi fra sesong til sesong.

Bestilling/booking/spørsmål

Dersom du ønsker å bestille time til fotografering, eller har noen spørsmål er det bare til å ta kontakt på telefon: 976 73 823 eller mail marion@haslien.no

Åpningstimer og lokasjon.

Vi har ingen dropinn-timer, man må alltid bestille time på forhånd. Vårt studio har åpent mellom kl 10.00 – 16.00 på hverdager, og på torsdag har vi er langåpent mellom kl 10.00 – 19.00.

Vi holder til på Eidet, nærmere bestemt Grålum i Sarpsborg (Østfold). 800 meter fra det nye Østfold-sykehuset som er bygget på Kalnes. Studioets adresse er Hasselliveien 33B, 1712 Grålum.

Psssssst… Visste du at vi i Haslien Fotografene, i tillegg til denne hovedsiden/bloggen har egne hjemmesider dedikert til ulike type fotograferinger slik som gravid, baby og nyfødt, bryllup, portrett og akt

Menu