Portrettfoto av Benedicte

I dag legger vi ut en liten fotoserie som vår fotograflærling Lovise har tatt av Benedicte. Vil du se flere bilder tatt av Lovise kan du gå til disse linkene:

Hvis du ikke har fått med deg at vår fotograflærling ble premiert i Østfold Fotograflaugs årlige laugkonkurranse nylig, kan du gå til Sarpsborg24 og lese mer om dette.  Eller på vår fotoblogg prisdryss til Haslien Fotografene.

Dersom du selv ønsker å få portrettfoto bør du lese våre tre utvalgte linker:

  • Om portrettfotograferingen. Her finner du opplysninger om hvor mange bilder det blir og hvordan vi arbeider. Det er også en egen sekvens med spørsmål og svar.
  • Priser og betingelser. Sett deg godt inn i våre priser og betingelser. Merk deg at du betaler først for selve fotograferingen. (Den dagen du er i studio betaler du for fotograferingen.) Hva du ønsker i etterkant av bilder betales når bildene hentes/sendes fra vårt studio.
  • Protrett-side. Vi har en egen nettside for portrett. Denne fungerer dessverre ikke på mobil og nettbrett – kun på laptop og stasjonære maskiner. (Vi kommer snart med nye sider som støtter alle plattformer)

All timebestilling kan gjøres på våre nettsider her.

1-portrettfoto-studio-Sarpsborg2-portrettfoto-studio-Sarpsborg3-portrettfoto-studio-Sarpsborg4-portrettfoto-studio-Sarpsborg5-portrettfoto-studio-Sarpsborg

 

    Menu