fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Premiedryss til Haslien Fotografene

Vi er tre fotografer i Haslien Fotografene – alle tre plasserte seg i toppen av Laugskonkurransen 2015. Spesielt stolte er vi av vår fotograflærling Lovise Myrnes Steinrud som fikk andreplass i laugskonkurransen.

Laugskonkurransen er en årlig konkurranse blant profesjonelle fotografer i Østfold som er tilsluttet Norges Fotografforbund. Felles for disse fotografene er at de har foto som hovednæring. I Østfold teller vi 27 medlemmer.

Tredjeplassen i konkurransen gikk til Marion Haslien, mens fjerdeplassen gikk til Jeanett Haslien. Alle fotografene ble premiert for tre av fire innsendte bidrag, hvilket gav åtte hederlige omtaler og en bronse. Bildene som ble premiert vil bli vist frem på vår fotoblogg senere.

Haslien Fotografene har vært beste fotograf i Østfold fem år på rad. I fjor møtte vi sterk konkurranse fra Amy Iren Stennes fra Sjarm Studio – i år klarte hun å ta førsteplassen. Vi gratulerer henne – en god kollega og dyktig fotograf!

Til gjengjeld fikk vi altså andre, tredje og fjerdeplass i år. Det smakte veldig godt med denne samlingen i toppen! Og ekstra artig er det at nettopp vår lærling Lovise tok andreplassen. Hun har vært en superlærling fra dag en.

Lovise kom fra Nord Norge til oss som utplasseringselev i 2013. Den gang synes vi det var så artig at en elev ville ta turen helt fra Mosjøen og ned til Sarpsborg for fjortendagers utplassering. Hun hadde fulgt oss på bloggen og ville komme å lære – det var vanskelig å ikke si ja til en så engasjert fotospire.

Det er vi veldig glad for i dag. For det skulle vise seg at vi fikk en jente som det er tak i. Når hun senere spurte om lærlingplass, var det ikke vanskelig å si ja.

Lovise har hele tiden vært pliktoppfyllende, lærevillig og selvgående. Hun er også en smart jente som klarer å takle utfordrende situasjoner som krever gode og raske beslutninger. Hun har vist at hun har øye for foto – derfor har mye av hennes ansvar også vært å sortere bilder etter kundefotograferinger. Hun har vår fulle tillit i en jobb som er både krevende og viktig.

Når hun nå har klart å sikre seg andreplass i Laugskonkurransen i Østfold, er vi veldig stolte av henne. Her har hun bevist at hun også er en dyktig fotograf. Vi gleder oss til å gi Lovise enda mer ansvar nettopp hva gjelder fotografering.

I dag skal vi feire oss selv med kake! ….og det blir ikke marsipankake Lovise 🙂 Vi glemmer stadig at hun ikke er begeistret for marsipan når vi kjøper kake….he he.

Fotografer i Haslien Fotografene. Lovise Myrnes Steinrud i midten. Marion Haslien (t.v) og Jeanett Haslien (t.h)

Fotografer i Haslien Fotografene. Lovise Myrnes Steinrud i midten. Marion Haslien (t.v) og Jeanett Haslien (t.h)