fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Premiert akt gravidfoto

Gravidfotoet vi presenterer i dag er et selvportrett av vår fotograf Jeanett. Et bilde hun tok under graviditeten i 2014. Bildet sendte hun inn til Laugskonkurransen 2015 og ble premiert. Vi er tre fotografer hos Haslien Fotografene som alle er premiert – les mer om dette her.

I Haslien Fotografene har vi spesialisert oss på gravidfoto og er flere ganger premiert for våre foto av gravide. Selv om vi er en liten familiebedrift som holder til ute på landet i Sarpsborg, tar vi imot kvinner fra hele Norge for gravidfotografering i vårt fotostudio.

Fotografer i Haslien Fotografene. Lovise Myrnes Steinrud i midten. Marion Haslien (t.v) og Jeanett Haslien (t.h)

Premiert for blant annet gravidfoto. Fotografene i Haslien Fotografene:  Marion Haslien (t.v) og Jeanett Haslien (t.h) . Lovise Myrnes Steinrud i midten.

To typer gravidfoto

All fotografering skjer med av en av våre kvinnelige fotografer. Vi låser dørene og trekker for gardinene under fotograferingen. Ingen bilder publiseres på nett uten samtykke fra de som blir fotografert. Vi sender heller ingen bilder ut av vårt fotostudio for klargjøring.

Det er helt opp til deg hva slags type fotografering du ønsker. Vi har to varianter gravidfotografering– «gravid akt» eller «gravid standard». Les mer om de to typene fotografering her.

Stolt håndverkstradisjon

Vi har også bidratt til en rekke kurs og workshops i aktfotografering for Norges største aktører innenfor foto. Vi har vært med på flere utstillinger med våre aktbilder – også med akt gravidfoto.

Haslien Fotografen er blant de få fotografene i Norge som aldri selger høyoppløselige filer til selvprint etter en fotografering . Vi er veldig stolte av å nettopp være blant de få fotografene som aldri tilbyr høyoppløselige digitale filer etter en fotografering. Det er fordi vi er opptatt av å kvalitetssikre alle våre fotografier.

Vi får stadig høre kunder som forteller at de har venner som sier de har kjøpt dyre digitale filer og måtte stå for all print i selv i etterkant, med dertil resultater. Slik er det altså ikke hos oss, her får du alltid papirbilder av høy kvalitet. Vi står i en stolt håndverkstradisjon som har fulgt fotofaget i over 175 år, der fotografen følger produksjonen av fotografiet i etterkant frem til ferdig produkt.

Du får hva du betaler for

Aldri tidligere har vi solgt flere bilder enn det vi ligger an til i 2015. Vi tror årsaken til at mange velger oss som fotografer ligger i at vi har et oppriktig ønske om at alle kundene skal få bilder som blir «wow» hjemme hos dem. Vi er ikke opptatt av å selge våre kunder det største bildet, men det bildet som passer best i deres hjem.

Vi tror du vil se at du får mye igjen for pengene hos oss med tanke på alt arbeid som legges ned i hvert enkelt bilde. Det er en stor misforståelse å tro at det kun handler om print etter en fotografering. Det ligger nemlig mer kompetanse i selve produksjonen i etterkant av fotograferingen enn i selve fotograferingen.

Noe av hemmeligheten bak et profesjonelt og godt resultat ligger blant annet i visningstimen. Det er her vi i samarbeid med deg utarbeider ideer etter en fotografering. Er du opptatt av interiør og design er vi fotografene for deg. Vi hjelper deg med å få veggbilder som passer i ditt hjem. Det er et hav av muligheter som vi kan hjelpe deg med.

Vi er også stolte av å være samarbeidspartner med Canson i Norge. I tillegg er vi sertifisert av Epson for print av foto på kunstpapir. Det betyr at du får bildene dine på det beste av det beste innenfor fotopapir.

Se flere foto av gravide her – en side vi har dedikert til gravidfoto.

Gravidfoto som Jeanett Haslien har tatt av seg selv. Et fotografi som fikk hederlig omtale i Laugskonkurransen 2015.

“Selvportrett”. Gravidfoto som Jeanett Haslien har tatt av seg selv. Et fotografi som fikk hederlig omtale i Laugskonkurransen 2015.