fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Priser og betingelser

Faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt

Vi er en kunst- og håndverksbedrift. Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk, du skal også sitte igjen med et varig profesjonelt produkt etter fotograferingen. Vi er blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker håndverkstradisjonen med produkter i fotofaget. Vi er en spesialforretning med høy kompetanse innen fotoprodukter og har en visjon om å være Norges beste studiofotografer.

Kvalitet emblem

Kvalitets produkter

Vi produserer vakre produkter ment til å holde i generasjoner.

Les mer…

Mange år i drift

Vårt studio har vært i drift i {{yearsOperated}} år, på en plass eid av familien i {{yearsOwned}} år.

Les mer…

Familie drevet

Robust firma drevet av familie­medlemmer med flere kompetansefelt.

Les mer…

Våre priser

I vår PDF prisliste finner du en fullstendig oversikt over alle tjenester og produkter vi tilbyr. Når du skal beregne din totale pris kan du tenke fotografering + produkter = total pris. Om du fortsatt er usikker på om du har gjort riktig kan du prøve vår priskalkulator for å teste selv.

Fotografering

Selve fotograferingen betales etter fotografering i studio, mens produkter kjøpes for seg når du har sett på bildene fra fotograferingen og bestemt hva du ønsker av fotoprodukter. Hos oss selger vi alltid fysiske ferdige bildeprodukter etter fotografering, mens digitale filer til nettbruk er gratis fordi dette er kopier av bilder som er kjøpt på papir (les mer i link om “Verdien i håndverk”). De ulike type fotograferinger har en gitt grunnpris. Eventuell ønskede tillegg som ekstra person, blomster, melkebad med mer kommer utenom.

TypePrisBilderInformasjon
Gravid akt fotograferingkr 2 300,-Se galleriLes mer…
Gravid standard fotograferingkr 2 300,-Se galleriLes mer…
Nyfødt fotografering (1–20 dager)kr 2 950,-Se galleriLes mer…
Baby fotografering (1–7 mnd)kr 2 300,-Se galleriLes mer…
Barne fotografering (1+ år)kr 2 300,-Se galleriLes mer…
Portrett fotograferingkr 2 300,-Les mer…
Konfirmant fototgraferingkr 2 300,-Se galleriLes mer…
Boudoir fototgraferingkr 2 950,-Se galleriLes mer
Akt fotograferingkr 2 300,-Se galleri
Gruppe/familie (4–25 pers.)kr 3 220,-Les mer…
Bryllup vielse fotograferingkr 3 490,-Se galleri
Bryllupsfotografering (1.5 time)kr 6 900,-Se galleriLes mer…
Bryllupsfotografering (3 timer)kr 10 490,-Se galleriLes mer…
Bedrift/Presse fotograferingBe om pris.Les mer…

Produkter

Fordi vi er en kunst- og håndverksbedrift er fotoprodukter andre halvdel av prosessen hos oss. Produktene velges i en visningstime og betales når produktet er ferdig. Vi har mye å tilby av ulike produkter som album, ferdige innrammede bilder, forstørrelse, takkekort med mer. Vi står inne for kvaliteten i de produktene vi leverer fra oss. Les mer om produktgaranti her.

Det er det antall bilder du liker, og mulighetene disse fotografiene gir, som igjen avgjør pris. Sjekk derfor produktprisene våre for å skaffe deg en oversikt over hva du tror er aktuelt for deg.

Et utvalg av våre produkter er å se i vårt studio og prisene starter på:

Produkt typeFra pris
Foto printfra kr 550,-
Ferdig rammet bildefra kr 990,-
Fotoalbumfra kr 5 090,-
Takkekortfra 61,- stk.
Timmy veggplatefra kr 1 580,-
Digital Produktkopi av bilder som er kjøpt på papirGratis
Høyoppløslige filer (se spørsmål og svar lengre ned)Selges ikke.

Fotografering inkluderer…

En gratis visningstime

Veiledning hele veien

Informasjon via brosyrer

Alle bilder arkivert for alltid

Lån av kjoler og sjal

Gratis kunde parkering

Lån av rekvisiter / props

Kostnadsfri ombooking

Dekorativ NFF logo

Medlemmer av NFF

Vi er medlem av både NFF og Grafill—organisasjoner for fotograf yrket, og grafisk design relatert.

Les mer…

Pris emblem

Prisbelønnede fotografer

Gjennom flere år har vi blitt kåret «årets fotograf» i Østfold, og med flere høye fotopris utmerkelser.

Les mer…

Fyrtårn

Gratis veiledning

Vi gir gjerne veileding på hva som passer best for deg og ditt interiør. Inkluder oss gjerne i planleggingen.

Les mer…

Bilde av medarbeider som jobber i verksted

Faglighet og kvalitet

Ettersom vi er en vi er en «kunst- og håndverksbedrift» har vi eget verksted der vi utfører produktarbeid etter en fotografering. Her sikrer vi gjengivelse av lys og farge slik det var tiltenkt i fotoopptaket. Vi har egen designer som utarbeider produkter og produktdesign. Vi er også medlem i Norges Fotografforbund og følger de etiske retningslinjene som organisasjonen har nedfelt for fotografvirksomhet og kontrakter. Det gjelder også arkivhold som gjør at dine bilder bevares for ettertiden. Les mer om vår arkivering her.

Visningstime inkludert i pris

Vi ønsker å sette i gang en kreativ prosess hos deg før vi går i gang med fotografering. Derfor vil vi spørre deg om dine foto-ønsker før du kommer til fotografering. I tillegg hjelper vi deg gjennom produktmulighetene i en gratis visningstime. En visningstime er obligatorisk i vårt studio og er helt avgjørende for at vi skal kunne hjelpe deg frem til et profesjonelt resultat – derfor anbefales det å lese om visningstimen. Vi har ingen pakkepriser fordi vi ønsker at våre kunder selv skal velge sine egne unike løsninger som er tilpasset deres behov.

Spørsmål og svar

Hva er en visningstime?

En visningstime er en time hvor du kommer til studio for å velge bildene fra fotograferingen. En er inkludert gratis, og er som regel alltid lang nok tid. Ekstra visningstimer koster ekstra.

Les mer om visningstime her.

Hva er en «Digital Produktkopi»?

Alle bilder som blir kjøpt på papir redigeres før printing, og det er de samme bildene gis gratis digital fil av. De leveres lavoppløslig (1200 px på lengste side), og er beregnet til digital fremvisning slik som sosiale medier etc, men altså ikke til print. Les mer om dette i “verdien i håndverk”

Er det mulig å bare få digitale filer?

Du får gratis Digital Produktkopi av alle bilder som er kjøpt på papir. Det er viktig å merke seg at vi ikke selger høyoppløselige filer for selvprint, vi forbeholder oss retten til all fremstilling på papir for å sikre at det utføres med vår kvalitet. Les mer her om dette her for å forstå hvordan vi jobber.

Hva er «Digital Produktkopi»?

«Digital Produktkopi» er kopi av alle redigerte bildene som du har kjøpt på papir. (album, forstørrelse, takkekort osv.) De leveres med 1200 px på lengste side. Fine til bruk i sosiale medier.

Kan jeg printe «Digital Produktkopi»?

Nei, disse filene er kun til nettbruk, såkalt lav-oppløselige filer. Haslien Fotografene er en kunst- og håndverksbedrift som først og fremst fremstiller papirprodukter, mens du kan få gratis digital kopi av dine papirbilder til nettbruk. Alle bildeprodukter vi leverer fysisk skal inneha en kvalitet som vi står inne for. Les mer her for å forstå hvordan vi arbeider.

Kan dere scanne bilder jeg har?

Ønsker du hjelp til Skanning av gamle fotografier finner du prisen på dette her. Vi har også en egen nettside for fotoskanning og fotoretusj.

Kan dere lage album av bilder jeg har selv?

Av og til hjelper vi kunder med dette, og til dette er det ønskelig å få tilgang på RAW-filen dersom du trenger hjelp av oss til fotoprint der vi ikke har fotografert. RAW filer anses som negativer og er det optimale utgangspunkt for best kvalitet. Selv anvender vi aldri JPG-filer når vi arbeider med bildefiler etter en fotografering. En jpg fil er en komprimert fil, og best kvalitet får man ved å anvende RAW fil i stedet for jpg fil. Spesielt gjelder dette bilder til album og collager der bildene bør avstemmes i RAW.

Ordner dere skader på gamle bilder?

Ønsker du hjelp til redigering av gamle fotografier som har skader, for å printe de ut på nytt, finner du egen side for dette her.

Hvordan finner jeg min totale pris?

Ved å legge sammen prisen for den type fotografering du ønsker + bildeprodukter, det gir totalprisen. Fotografering + produkter = total pris. Se videoen under for å få en forklaring på priser. Ellers kan du også prøve vår priskalkulator som er ment for å vise priseksempler og forespeile en totalpris.

Andre spørsmål

For andre spørsmål kan du prøve vår chat-robot nede i høyre hjørne. Prøv korte men forklarende spørsmål. Ellers kan du også prøve å søke på vår nettside. Vi har over 670 publiserte innlegg på vår blogg hvor vi går over mye. Om du ikke finner noe kan du alltids nå oss på e-mail eller telefon.