fbpx

Priser og betingelser for fotografering og produkter

Priser og betingelser for
fotografering og produkter

Vi er en «kunst- og håndverksbedrift». Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk, du skal også sitte igjen med et varig profesjonelt produkt etter fotograferingen. Vi er blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker håndverkstradisjonen med produkter i fotofaget. Hos oss vil du erfare at det er en sammenheng mellom fotografering og selve produktet som du sitter igjen med. Vi ønsker å være førstevalget for de som ønsker «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt», som er vårt slagord.

VISNINGSTIME INKLUDERT I PRIS

Vi ønsker å sette i gang en kreativ prosess hos deg før vi går i gang med fotografering. Derfor vil vi spørre deg om dine foto-ønsker før du kommer til fotografering. I tillegg hjelper vi deg gjennom produktmulighetene i en gratis visningstime. En visningstime er obligatorisk i vårt studio og er helt avgjørende for at vi skal kunne hjelpe deg frem til et profesjonelt resultat – derfor anbefales det å lese om visningstimen. Vi har ingen pakkepriser fordi vi ønsker at våre kunder selv skal velge sine egne unike løsninger som er tilpasset deres behov.

Når du kommer til oss betaler du først for selve fotograferingen, produktene betaler du ved avhenting på et senere tidspunkt. Det betyr at du betaler prisene du ser på denne siden etter fotografering i vårt fotostudio. Hva man ønsker å kjøpe av produkter vil naturligvis være helt avhengig av hvilke bilder man sitter igjen med etter fotografering. Det er bildene du liker, og mulighetene disse fotografiene gir, som igjen avgjør pris. Sjekk derfor produktprisene våre for å skaffe deg en oversikt over hva du kunne tenker deg.

Priser på produkter finner du på egen side her:  Forstørrelser/produkter. (PDF)

FAGLIGHET OG KVALITET

Ettersom vi er en vi er en «kunst- og håndverksbedrift» har vi eget verksted der vi utfører produktarbeid etter en fotografering. Her sikrer vi gjengivelse av lys og farge slik det var tiltenkt i fotoopptaket. Vi har egen designer som utarbeider produkter og produktdesign. Vi er også medlem i Norges Fotograffobund og følger de etiske retningslinjene som organisasjonen har nedfelt for fotografvirksomhet og kontrakter. Det gjelder også arkivhold som gjør at dine bilder bevares for ettertiden. Les mer om vår arkivering her.

DIGITALE FILER

Hos oss får du tilbud om digitale jpg-filer som er ypperlig tilpasset internett etter en fotografering – dette gjelder kopier av alle bilder som først er kjøpt som forstørrelser, veggbilder eller i album. Du betaler kun et ekspedisjonsgebyr på 390 kroner, uansett antall digitale kopier. Bildene gis med lengste side på 1024px. For å sikre kvaliteten på våre foto til print selger vi imidlertid aldri høyoppløselige filer. Er du på jakt etter høyoppløselige digitale filer til selvprint, er vi dermed ikke fotografen for deg. Som en kunst og håndverksbedrift ønsker vi å formidle helheten, der også forstørrelser, album og veggbilder er profesjonelt utført. Les mer her om hvorfor vi vektlegger dette.

PRINT OG SKANNING

Hos oss anvender vi aldri JPG-filer når vi arbeider med bildefiler etter en fotografering. Derfor er det ønskelig å få tilgang på RAW-filen dersom du ønsker hjelp av oss til fotoprint der vi ikke har fotografert. Det gjør at vi kan arbeide mer nøyaktig. Spesielt gjelder dette bilder til album og collager der bildene bør avstemmes i RAW. Priser på fotoprint finner du her. Ønsker du hjelp til Skanning av gamle fotografier finner du prisen på dette her.  Vi har også en egen nettside for fotoskanning og fotoretusj.

X
    wpChatIcon