Prisjustering på gang

I løpet av kort tid kommer vi til å justere opp prisene på våre produkter.

Prisjusteringen vil ikke berøre de som allerede har vært inne til fotografering eller de som har bestilt time til fotografering. Men alle nye kunder som kommer til fotografering etter ny prisliste foreligger, vil måtte forholde seg til de nye prisene.

Når prisene nå justeres opp skyldes det at en del av våre råvarer handles fra utlandet hvor den norske kronen er blitt svekket mot både dollar og euro. De nye prisene vil bli presentert i vår prisliste i løpet av uken.

Lokale og norske produkter

Selv om Haslien Fotografene står for produksjon av fotoprodukter på eget hus, kommer vi ikke utenom den faktoren at en del råvarer kjøpes fra utlandet. Vi har et bevisst forhold til å benytte norske underleverandører, men de står i samme situasjon med underleveranse av råvarer fra utlandet som medfører prisoppgang.

Det ligger en klar og bevisst holdning hos oss på kortreist og selvproduserte håndverksprodukter. Vi har alltid hatt et godt samarbeid med flere lokale leverandører som er ledende på sine felt. Hos våre leverandører finnes råvarer som norsk bjørk, tilvirkningen utført i Norge, noe som igjen gir godt håndverk og skaper arbeidsplasser i Norge.

Haslien Fotografene har et motto om «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt» og vår visjon er å være blant de ledende i Norge i vårt fag.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

Fra en nyfødtfotografering som nylig ble gjennomført i vårt fotostudio. Her har vi anvendt ekte blomster under fotograferingen. Gå til vår nettside www.nusselig.no for å se flere hundre nyfødtfoto.
    Menu