fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Samarbeid med Canson

Haslien Fotografene er stolt av å kunne presentere samarbeid med en av verdens ledende leverandører på fotopapir.

Fra før av er Canson samarbeidspartner med kunstnere som Pushwagner i Norge. At Canson i Norge nå ønsker å bli assosiert med Haslien Fotografene setter vi naturligvis stor pris på. Canson er nemlig ikke en hvilken som helst leverandør av papir.

I Norge er blant annet kunstneren Pushwagner bruker av Cansons kvalitetspapir til fotoprint. Bildet gjengitt med Canson Norges rettigeter.

I Norge er blant annet kunstneren Pushwagner bruker av Cansons kvalitetspapir til fotoprint. Bildet gjengitt med Canson Norges rettigheter.

Siden 1557, har Canson vært blant skaperne av verdens fineste kvalitet av kunstpapir. Canson har dedikert seg til å gi kunststudenter, kunstentusiaster og profesjonelle kunstnere eksepsjonelle papirer og originale produkter. Papirene deres er selvsagt syrefri, lignin fri, og fremstillet uten klor for varig holdbarhet.

Deres produkter er testet i uavhengige laboratorier og er blant annet godkjent til bruk i Digigraphie. Haslien Fotografene er som kjent allerede sertifisert for bruk av Digigraphie. Les mer om vår bruk av Digigraphie her.

– Vi har ved flere anledninger testet og brukt Cansons papir. Så når forespørselen fra Canson sin agent i Norge kom opp, passet dette godt inn å vår strategi om å gi våre kunder kvalitetspapir. Det at de nå også har fått en lokal distributør gjennom Infografikk på Tunejordet har gjort det enda enklere å anvende deres produkter. Infografikk er fra før vår lokale leverandør av skjermer, fotoutstyr, papir og blekk.

Haslien Fotografene har alltid vært opptatt av at fotografer bør levere fra seg kvalitetsprodukter etter en fotografering. Det har vi blant annet satt fokus på gjennom vår fotoblogg og i foredrag vi holder. I 2014 holdt vi blant annet foredrag hos Scandinavian Photo i Oslo om “hvorfor fotografer bør få fotografiene sine ut på papir“.

Gjennom utallige blogginnlegg har vi fokusert på at fotografer bør holde fast på det gamle håndverksfaget som ligger i å fremstille foto på papir. Det påligger fotografene et stort ansvar i forhold til å følge produktet fra bildeopptak til endelig bilder i album eller veggbilder. Dette er noe vi vil fortsette å sette mye fokus på i tiden fremover, så følg med på vår fotoblogg.

200004584 FRONTON POUR MEUBLE CANSON INFINITY®

CANSON INFINITY®