Priser og betingelser for
fotografering og produkter

Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at du skal oppleve helheten. Ikke bare fanger vi dine betydningsfulle øyeblikk, du skal også sitte igjen med et profesjonelt produkt etter fotograferingen. Vi er blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker håndverkstradisjon innen fotofaget der vi leverer hele produktet fra fotoopptak til ferdig produkter. Les mer her om hvem vi er.

STORT UTVALG

Vi har ingen pakkepriser fordi vi ønsker at våre kunder selv skal velge sin egne unike løsninger.
Det finnes utrolig mange produkter å velge mellom etter en fotografering, derfor går vi alltid gjennom dette med kunden i en visningstime. Visningstime er helt avgjørende for at vi skal kunne hjelpe deg frem til et profesjonelt resultat – derfor anbefales det å lese om visningstimen.

Når du kommer til oss betaler du først for selve fotograferingen, produktene betaler du først ved avhenting på et senere tidspunkt. Det betyr at du betaler prisene du ser på denne siden etter fotografering i vårt fotostudio.

Priser på produkter finner du på egen side her: Forstørrelser/produkter. (PDF)

Haslien Fotografene er stolt av å være blant de få studiofotografene i Norge som fortsatt rendyrker prosessen fra fotoopptak til ferdig produkt. Les mer om dette her i et blogginnlegg. Vi har eget verksted der vi utfører håndverksmessig arbeid etter en fotografering. Her utarbeider vi eget design og produkter. For å sikre kvaliteten på våre foto selger vi derfor aldri høyoppløselige filer til selvprint.

BILDER TIL NETTBRUK

Hos oss får du tilbud om digitale jpg-filer som er ypperlig tilpasset internett etter en fotografering – dette gjelder kopier av alle bilder som først er kjøpt som forstørrelser, veggbilder eller i album. Du betaler kun et ekspedisjonsgebyr på 390 kroner, uansett antall digitale kopier. Bildene gis med lengste side på 1024px.

Er du på jakt etter høyoppløselige digitale filer til selvprint, er vi dermed ikke fotografen for deg. Som profesjonelle fotografer ønsker vi å formidle helheten, der også forstørrelser, album og veggbilder er profesjonelt utført.

DIGITALE FILER TIL PRINT

Vi anvender forøvrig aldri JPG-filer når vi arbeider oss frem mot et profesjonelt produkt. Derfor er det ønskelig å få tilgang på RAW-filen dersom du ønsker hjelp av oss til fotoprint. Spesielt gjelder dette for album og collager der bildene bør avstemmes i RAW.

Det å printe bilder der andre fotografer har tatt bildene er også forbundet med lov om opphavsrett, det kreves derfor at man har dokumentasjon fra fotografen om at bildene kan behandles og printes. Priser på fotoprint finner du her.

Menu