fbpx

Serie gravid- og nyfødtfoto

I dag har vi publisert et lite utvalg bilder av en vakker liten familie. Først av mamma og pappa før barnet kom til verden og deretter med den lille. I dag viser vi også hvordan et slik gravidbilde kan settes i en fasjonabel ramme. Hos Haslien Fotografene jobber vi mye med at bildene skal få en riktig plass i ditt hjem.

Som vi skrev i et blogg-innlegg tidligere denne uken, er det utallige muligheter for presentasjon av bilder. Når vi skriver utallige muligheter, så er det ingen overdrivelse, for det er så mange kombinasjoner papirtyper, rammer, passpartouter, laminering og glass som gjør at man egentlig har millioner av kombinasjoner.

Det er nettopp her mulighetene ligger i forhold til å finne noe helt unikt for deg. Noe vi ikke nevnte i innlegget er hvordan belysningen i din stue også spiller inn på presentasjonen. Som vi har fortalt i tidligere innlegg bruker vi alltid dagslys-belysning i vårt verksted. Det er fordi vi tenker oss dagslys som et nøytralt utgangspunkt for å vurdere bilder. Dette legger vi til grunn når vi vurderer hvert enkelt bilde som trykkes på papir i vårt fotoverksted.

I et tidligere blogginnlegg kan du se hvor stor forskjell fargen på belysningen er i ulike rom i vårt studio. Det gule lyset vi normalt har i våre hjem, har stor påvirkning på hvordan vi oppfatter bilder. I verkstedet har vi derfor “utelys-farge”.

For å sette det litt på spissen; bytter du alle lyspærene i taket hjemme med røde pærer vil det også farge omgivelsene. Ganske innlysende, men man glemmer fort at alle lyskilder har en farge, også de du har i ditt hjem.

Det gir deg enda en mulighet når du møblerer ditt hjem med fotografier fra oss. Lyset kan skape stemning i forhold til dine bilder. I bilde-eksemplet med ramme i dette blogginnlegget ser du at belysningen kommer ovenfra på høyre side. Lyset er plassert slik at det gir litt skygge på veggen og i møte med rammen.

Har du lyst til å lese mer om hva belysningen kan gjøre i ditt hjem, anbefaler vi deg en artikkel som Christiania belysning har lagt ut på sin hjemmeside. Belysning er utrolig spennende – det er dette vi som fotografer arbeider med hver dag når vi tar bildene. Men leken med lyset slutter altså ikke i vårt fotostudio – det kan du selv fortsette med når du kommer hjem med innrammede fotografier fra Haslien Fotografene.

Har du lyst til å kikke på flere gravid og nyfødtfoto, har vi egne nettsider for dette. Vi har kanskje Norges største utvalg av gravidfoto på våre nettsider:

gravidfoto - gravid-pris-fotograf-haslien-magebilde-graviditet-sjal-gravidmage-uke36-uke37-momtobe-mammalivet-blogger-fotografene-portrett-mor-barn-babydrøm

En populær ramme. Her har vi lekt oss med lyssetting av et bilde vi har satt i ramme her vi vårt studio. Lyset kommer ovenfra på høyre side og treffer bildet og veggen som igjen skaper et lite spill av lys og skygge. Rammen fåes forøvrig i gull, sølv sort og hvit. Tidligere denne uken satte vi inn et nyfødtbilde i samme ramme – du finner link til denne saken i blogginnlegget.

haslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappa (1)haslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappa (2)haslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappahaslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappa (3)haslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappa (4)haslien-fotografene-gravid-gravidfoto-nyfødt-mor-barn-pappa (5)

X
    wpChatIcon