fbpx

Snart ferie

Tradisjonen tro tar vi ferie i juli, men vi vil likevel være tilgjengelig for enkelte fotograferinger, svare på e-poster og telefonhenvendelser.

Besvarer e-poster og telefon

I juli kan det ta lenger tid før vi svarer på e-poster. Vi har ferie fra den 3. juli og frem til 1. august. Når vi er tilbake i august vil det også gå noe tregere med å svare på alle e-poster da det gjerne ligger mange henvendelser som krever litt mer tid å svare på.

Vi vil også besvare henvendelse på telefon, så er det noe du lurer på er vi tilgjengelig på telefon. Svarer vi ikke på første henvendelse, er det bare å ringe på igjen. Kontaktinformasjon finner du her.

(Saken fortsetter under bildet)

Bildeserien er fra en fotografering i vårt studio med kake-smash.

Fotografering

Vi har ferie i juli, men vi vil likevel påta oss noen fotograferinger. Men det vil skje ut fra en prioritering til de fotograferingene som haster. Det er gjerne nyfødtfotograferinger og gravidfoto som vi regner som hastefotografering. Nyfødte haster siden babyen bør fotograferes så snart som mulig etter fødsel for å få foreviget nyfødt-trekkene. Når det gjelder gravide som i siste liten vil ha fotografering, så vil vi også kunne påta oss fotografering.  

MEN vi kan ikke love at vi klarer å hjelpe alle. Vi kommer bare sporadisk til å påta oss fotograferinger og vi har alltid stor pågang av folk som vil inn til fotografering. Ellers i året stiller vi med en garanti for å hjelpe alle med nyfødte og gravide til fotografering, det kan du lese mer om her.

Visningstime

Visningstimer må vente til august, men skulle vi likevel få tid i sommer kan vi kontakte noen av dere for visningstime.

Produksjon

Ettersom alle som jobber med produksjon hos oss i Haslien Fotografene har ferie, vil det ikke bli produsert produkter i ferien. Normalt har vi to til tre ukers leveringstid, og med fire ukers ferie i tillegg, vi det for enkelt bety at man må påregne lenger ventetid.

Våre fotogallerier

Det er mulig vi også kommer til å oppdatere vår fotoblogg og fotogallerier i sommer med bilder fra mange av årets fotograferinger. Er du interessert i å se på bilder fra ulike fotograferinger, finner du våre gallerier her. Vi har blant annet en av Norges største gallerier for gravidfoto:

God sommer til dere alle!

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

    wpChatIcon