fbpx

“Sommer” i Sarpsborg

Fagbladet fotografi

I dette nummeret av Fagbladet fotografi kan du lese en presentasjon av Jeanett Haslien.

I dag den 27. mars har vi hatt temperatur på 23 pluss grader! Nesten ikke til å tro at vi kan få slik sommertemparatur i mars. Så hva passer vel ikke bedre enn å legge seg i gresset i hagen og lese Fotografi i lunsjen.

I dette nummmeret av Fotografi kan du lese en presentasjon av Jeanett Haslien som jobber her i Haslien Fotografene. Du kan også lese om aktivitetene i Østfold Fotolaug som vi er medlem av.

Tidsskriftet Fotografi er et blad alle fotografer bør ha. Det er Norges største og eldste fotoblad. Skaff deg et abonnent ved å klikke deg inn her.

Ellers kan vi opplyse om at dagene her hos Haslien Fotografene går til fotografering og klargjøring av produkter. Det strømmer jevnt på med nye kunder og haugen av bestillinger holder seg så høy, at vi må jobbe overtid hver dag. Slik har det forøvrig vært siden i fjor sommer. Vi hadde full rulle frem til jul – og så var det i gang med alt vi aldri rakk før jul.

Slik vil nok arbeidspresset fortsette frem til ferien i juli. Da tar vi til gjengjeld helt fri slik vi alltid gjør i sommerferien. Vi har satt av fem uker i kalenderen i år – fem uker med familie, sol på stranden, god mat og reiseopplevelser. Det ser vi frem imot!

 

X
    wpChatIcon