fbpx

Sommer med familien

Bildene vi legger ut i dag er fra bursdagsfeiringen til barnebarna Leona (1 år) og Viola (4 år). Det var bare nær familie som deltok på festen i år med tanke på situasjonen vi har med korona.

Sommeren har vi tilbrakt hjemme i Norge som mange andre nordmenn i disse koronatider. Tilfeldighetene ville ha det til at våre planer for årets sommerferie faktisk ikke skulle gå utenlands. En beslutning vi tok etter å ha reist i Norge i fjor sommer. Så det ble ingen forandring i ferieplanene på grunn av korona.

I et blogginnlegg fra i fjor sommer kan du lese og se bilder fra vår reise langs kysten i Norge. Det var etter denne turen vi bestemte oss for å ha ferie hjemme i Norge også i år. I juni besøkte vi Romsdalen og Geiranger. Bildene fra denne turen vil vi dele på vår fotoblogg seinere.

Det har blitt flere småturer med familien i år. I går var vi på rundtur på flere fine plasser langs kysten i Østfold, med stopp på Støtvig Hotel med middag for hele familien med barn og barnebarn.

Barnebursdagen som du ser bilder fra ble holdt hjemme hos Jeanett, fotograf og medarbeider i Haslien Fotografene den 5. juli. På forhånd hadde Jeanett jobbet mye med å forberede festen med selvlagd dekorasjon og med blomster fra hagen vår på Haslien.

Nesten alle bilder er tatt med mobiltelefon. Blomsterkrans på hode til de voksne er laget av Eucalyptus blomster i Sarpsborg.

Vognen til høyre har Jeanett laget selv.
Mormor og farmor med barnebarna Leona (1 år) og Viola (4 år)
Våre tre barnebarn, Viola, Leona og Loan.
Martin (sønn i huset) har designet drikkepinner.
Alkoholfri drikke, med stilige drikkepinner og blomster fra hagen.
Jeanett og barna. Plakaten til “photobooth” er laget av Martin Haslien, designeren hos oss.
Bord dekket til fest for familien.
Pakker til begge jentene som har bursdagsfest sammen i koronatiden.
Pakker til barna.
Farmor, farfar, søskenbarn, onkel og tante.
Tante Maria Haslien, Loan og Jeanett Haslien.
Leona og meg.
(Tv) Onkel Mathias og Loan. (Midten) Maria og Viola (Th) Jeanett, Leona og Viola.
Leona, meg selv, min mann Raymond og Viola. (Th) Leona og Viola.