Spennende høst og vinter

Hjelp, dagene fyker i vei. Snart må vi begynne å tenke på julesalget…var jo ikke lenge siden vi var ferdig med sommerferie!

I dag har vi hatt besøk av vår leverandør som har vist oss nye produkter innenfor rammer. Alltid spennende å se nye produkter som kommer på markedet. Kanskje er det noe som kan friste våre kunder til jul?

Smigret blir vi også når vi blir spurt av vår leverandør om å være med til Italia for å plukke nye produkter til deres sortiment.

Vi bruker en del tid på å sette oss inn hvilke produkter som finnes på markedet. Tidligere i år besøkte vi Lundeby som er Norges største leverandør av rammer og album. Her fikk vi produktopplæring – et utrolig lærerikt opplegg som vi satte veldig stor pris på.

Hos Haslien Fotografene legger vi ned mye arbeid i få frem gode produkter til våre kunder. Hos oss skal man få så mye mer enn kun digitale filer. Vi ønsker å gi fra oss håndverksprodukter som våre kunder stolt kan vise frem til familie og venner.

Ellers har dagen i dag gått med til nyfødtfotografering og produksjon her i vårt fotostudio. Denne uken har mye av fokuset ligget nettopp på produksjon av bilder til rammer, forstørrelser og fotoalbum. Jeanett reiser snart til New York på inspirasjonsreise og selv skal jeg til London. Før dette må vi ha klart produkter som kunder venter ferdigstilt.

Dagene går også med til en del forberedelser. Denne høsten har vi fått fire invitasjoner til å holde foredrag om våre foto. To av dem har vi nå sagt ja til – dette krever også en del planlegging. For å være helt ærlig er ikke dette noe vi er så veldig begeistret for – det er selvsagt hyggelig å bli spurt om å fortelle om våre bilder, men det er bak kamera man liker seg best.  Ikke som foredragsholder i en forsamling. 🙂 …men vi kaster oss ut i det med en god porsjon nerver.

Tidligere denne uken ble vi intervjuet i en avis om bryllupsfotografering. Blir spennende å se hva som kommer på trykk…

Ellers er vi også med i planleggingen av landsmøtet til profesjonelle fotografer i Norge. Østfold Fotograflaug står i år som med-arrangør for landsmøtet til Norges Fotografforbund.  Det er en stor gjeng som er med i planleggingen. Arbeidet fordeles derfor på mange, men som styremedlem i fotograflauget blir det likevel en del møteaktivitet fremover. Landsmøtet holdes i mars neste år.

Vi kommer til å fortelle mer om mye av det vi nevner i dette blogginnlegget utover høsten.

Det går fort mot helg nå og vi ønsker alle våre fotovenner en riktig fin avslutning på uken!

Besøk hos Lundeby. Hva med å få den lilles kjole, sko og fotografi i en og samme ramme? Mulighetene er mange om man bare bruker kreativiteten.

Besøk hos Lundeby. Hva med å få den lilles kjole, sko og fotografi i en og samme ramme? Mulighetene er mange om man bare bruker kreativiteten.

    Menu