fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Stille som modell?

Vi skal i gang med egne fotoprosjekter i høst og trenger dermed modeller. Vi utarbeider stadig nye ideer for fotografering – denne gangen er det egne kunstprosjekt hvor blomster vil bli brukt i fotograferingen. I den anledning er vi på jakt etter kvinner som ønsker å stille som modell til denne fotograferingen. Vi belønner deg med foto-produkter fra fotograferingen til en verdi av 7.000,- kr.

Du må være over 18 år, og godta at vi bruker bildene til salg i etterkant. Vi anvender ikke navn på de vi fotograferer når bilder publiseres og selges som kunstbilder. Vi skriver kontrakt før fotografering.

Det er meg Marion Haslien, som er daglig leder i Haslien Fotografene som skal ta bildene. Fotoopptak bli utført i løpet av september – oktober. Vi blir enige om tid og vi er åpne for at det kan bli fotografering både på kveldstid eller eventuelt i en helg. (Normalt arbeider vi hverdager fra 08.00 – 16.00)

Ikke vær redd for å ta kontakt dersom du kjenner på at du har lyst til å prøve deg. Vi er godt vant med at kunder som kommer til oss ikke er modeller, så ingen erfaring trengs. Du vil få veiledning av positurer underveis. Man må regne med å bli fotografert naken, men tildekket, slik at verken bryst eller skritt synes på bildene.

Ønsker du å stille som modell, sender du mail til modell@haslien.no . Vi trenger også ett bilde av deg som som viser ansikt, samt et som viser hele kroppen påkledd. Legg med navn, etternavn, alder og telefonnummer.

Alle vil få svar på henvendelsen, men vær oppmerksom på at det kan være mange som ønsker å stille. Tradisjonelt har vi fått stor respons når vi går ut slik. Jeg synes alltid det er vanskelig å velge fordi det er mange gode kandidater. Kanskje er du den jeg er på jakt etter?

Håper å høre fra deg!

OM FOTOGRAFEN: Marion Haslien er grunder og daglig leder av Haslien Fotografene. De er gjennom mange år blitt kåret til beste fotograf i Østfold, vært foredragsholdere for de største aktørene innen foto i Norge og hatt flere utstillinger med sine bilder. Les mer om Haslien Fotografene her.