fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Stopp opp og kjenn på følelsen

Hvilken herlig årstid vi går i møte! Utenfor vårt studio i Sarpsborg drypper nå snøen fra taket og de første stiklingene fra tulipanene stikker opp i blomsterbedet. Solen smelter ikke bare snøen ned fra hustaket, den lokker også frem fuglesang utenfor studiovinduet.

Selv om det fortsatt er et stykke frem til den sommeren vi ser i dagens blogg-foto, er det ikke mindre frydefullt å se de første vårtegn. Man kjenner på en begeistring over naturen som igjen våkner til liv og de fineste kulisser til fotografering dukker opp.

Vi skal nyte hver eneste solfylte dag vi får. Kanskje det også snart blir mulig å ta lunsj ute i vårsolen på vår takterrasse?

Riktignok er vi inne i en årstid der det fortsatt kan bli full vinter igjen, men tiden arbeider for våren. Værvarselet for en uke fremover lover plussgrader og sol 🙂 …enda en uke nærmere vår…

Det er i alle fall lov å håpe at vi nå går mot en mild årstid!

Og etter våren kommer sommer med duft av blomster, sjø og milde sommerkvelder. Barnelatter og lek i Guds natur….

Stopp opp og kjenn selv hvilken positiv kraft som ligger i vår og sommer. Denne positive kraften kjenner man også på når naturen danner kulisser for fotografier. Her kan du se noen eksempel på fotograferinger som er gjort ute i naturen på vår, sommer og høst:

Vi minner også om at de aller fleste bryllupsfotograferingene skjer utendørs. Se gjerne våre bryllupsfoto her.

nyfødtfoto

Fra en nyfødtfotografering sommeren 2014

adce