fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Forbered foto-julegaver nå

Erfaringsmessig opplever vi hvert eneste år å ikke kunne hjelpe nye kunder når fotografering kommer for tett opp mot jul. Derfor bør du bestille fotografering nå dersom du tenker å gi foto-julegaver. De som allerede er fotografert av oss kommer foran i køen når det gjelder etterbestillinger.

Selv om vi er tre personer som jobber på fulltid med produksjon her i vårt fotostudio i Sarpsborg er det ingen late dager. Hver eneste dag er det visningstimer og fotografering her i vårt fotostudio. Vi gjør selvsagt alt vi kan for å hjelpe alle, men i den mest hektiske perioden frem mot jul er det tre kategorier kunder som blir prioritert:

  1. Kunder som allerede har vært inne til fotografering og som ønsker etterbestilling.
  2. Nyfødtfotograferinger – dette er kunder som ikke kan vente med fotografering
  3. Gravidfoto – her kan man heller ikke vente med fotografering

Husk at det kan ta tid før du får fototime. Selv om vi skulle ha noen ledige timer handler det også om å finne rett tid for deg som kunde da det må det tas hensyn til barnet sovetider osv.  Vi har våre studiotimer på dagtid, og derfor er det enklest å få time mandag til fredag mellom kl 10.00 og 16.00. Ikke alle har mulighet å ta fri fra jobben og må benytte vår langdag som er torsdager.

For utenom fototimen skal det også avtales en egen time for visningen av bilder. Når bildene er bestilt vil det ta ytterligere noe tid før det endelige bildeproduktet er ferdig til henting.

I dagens blogginnlegg har vi hentet frem bilde av lille Maya som var inne til nyfødtfotografering for ett års tid siden og som nå i høst kom tilbake til ettårsfotografering. Det er alltid gøy å se igjen barn som har vært inne til fotografering hos oss tidligere. De trekkene vi kunne skimte da de var nyfødte er blitt mer tydelige som ettåring. Personligheten har trådd mer frem:)

Man blir kjent med barna (og foreldrene) når man arbeider med fotografering. Så man føler faktisk at man får et slags vennskapsforhold til mange kunder som kommer igjen og igjen for fotografering. Noen har vært innom for bryllupsfotografering, gravidfotografering, siden nyfødtfoto, og så til ettårsfotografering.

Ja, da skjønner du kanskje at man blir godt kjent med kundene. I gjennom årenes løp har vi møtt så utrolig mange hyggelige mennesker – det gjør igjen at man blir glad i jobben sin.

Takk for at du følger fotobloggen vår!

Lille Maya, først som nyfødt og senere som ettåring her i vårt fotostudio.

Lille Maya, først som nyfødt og senere som ettåring her i vårt fotostudio.