Tid for konfirmantfotografering

I dagens bloggpost publiserer vi foto fra en konfirmant som besøkte oss i fjor. Når vi tar konfirmantfoto forsøker vi å ta to typer settinger. Et sett med bilder til foreldre og besteforeldre som kan være at konfirmanten oppstilles pent i dress eller bunad.

(Saken fortsetter under bildet)

I tillegg forsøker vi å få frem bilder til konfirmanten som for eksempel kan anvendes i sosiale medier. Det kan være bilder tilknyttet konfirmantens hobbyer. I serien vi publiserer i dag er det en konfirmant som har tryllekunst som hobby. I bildeserien har vi ønsket å få frem glam som i et trylle-show.

(Saken fortsetter under bildet.)

Mange konfirmanter har musikk som interesse, vi har derfor flere ganger fotografert konfirmanter med gitar i studio. Andre har ball som sportsinteresse, da blir ball en del av bildene.

I 2017 var vi ute på et artig oppdrag med en konfirmant som hadde eget verksted. Her fotograferte vi først konfirmanten i dress og slips før vi lot han ta på seg arbeidstøyet som han brukte i verkstedet. Det ble en artig bildeserie med mekking, verktøy og motordeler.

Hvis du ønsker å se flere bilder av konfirmanter kan du gå hit for å se de.


Har du lyst til å få nyhetsbrev fra Haslien Fotografene? Vi har en blogg hvor vi stadig deler tips om fotografering og viser bilder. Det er ofte fra disse innleggene vi sender ut nyhtesbrev som du kan melde deg på her. Dersom du er studiofotograf har vi egne nyhetsbrev for deg, du kan på-melde deg samme sted som er linket.

    Menu