fbpx

Tilbake i normalt gjenge

Her kommer vi igjen med litt uformell informasjon fra den daglige driften hos Haslien Fotografene.

Vi er på sett og vis tilbake i normalt gjenge igjen her i vårt studio i Sarpsborg etter mye reising. Det begynte med bryllupsfotografering i El Salvador i Mellom-Amerika tidligere denne måneden og nå sist uke landsmøte til Norges Fotografforbund. All reisingen medfører at det samler seg opp masse ugjorte oppgaver, som å svare på e-poster.

Selv om vi kan svare på e-post der vi befinner oss ute på reise, strekker ikke dagene alltid til når man er ute i feltet. Heldigvis har jeg gode medarbeidere som sørger for den daglige driften. Jeanett har sørget for fotografering og klargjøring av foto, mens Kristina i hovedsak har sørget for produksjon av forstørrelser og album.

I dag har vi gjennomført to fotograferinger av ettåringer, samt en visningstime. Resten av uken fortsetter det med portrett, gravidfotograferinger, barn og aktfotografering. I tillegg skal vi gjennom en rekke visningstimer.

Onsdag får vi besøk av to skoleelever som er utplassert her hos Haslien Fotografene. Vi har etterlyst modeller i den sammenheng. Tirsdag kommer vi til å gi en tilbakemelding til alle som har gitt til kjenne at de vil stille som modeller.

En kikk i vår kalender viser at vi nå snart må begynne å tenke sommerferie. Selv om vi fortsatt har god kapasitet frem mot sommeren, ser at vi nå at det begynner å fylle seg opp med avtaler helt ut i juni.  Før vi vet ordet av det er ordreboken full.

I juli tar vi alltid sommerferie her hos Haslien Fotografene. Det er alltid trist å måtte si nei til de som søker bryllupsfotograf i juli, men når man holder på med fotografering året rundt er det deilig å ha helt sommerstengt. En god sommerferie er god påfyll foran en travel høstsesjon. I ferien blomstrer også kreativiteten og kanskje blir man enda bedre fotograf når man er tilbake i jobb 🙂

Den store kunsten er å klare å lande før ferien. Hvert eneste år arbeides det intenst for å få ferdig produkter og fotograferinger før vi kan låse døren for sommeren. Så vi får forsøke å legge planer for landing allerede nå.

Dagens bilde er fra en fotografering vi gjorde lørdag. Disse to nydelige tvillingene fra Rygge poserte villig for fotografen under deres besøk i studio. De sov godt når de lå tett inntil hverandre. Det er så hyggelig å være fotograf for slike søtnoser!

Se flere nyfødtfoto her.

Vi ønsker våre faste blogglesere en riktig fin uke!

Dagens bilde er fra en fotografering vi gjorde lørdag. Disse to nydelige nyfødte tvillingene poserte villig for fotografen under deres besøk.

Dagens bilde er fra en fotografering vi gjorde lørdag. Disse to nydelige nyfødte tvillingene poserte villig for fotografen under deres besøk.

X
    wpChatIcon