fbpx

«Timmy moderne»

Her har vi fotografert med ekte blomster. Vi har spesialisert oss på fotografering av blomster til nyfødtfotografering. Kunden velger så klart selv om de ønsker dette eller ikke. Se vårt galleri med nyfødtbilder her.

I dette tilfelle har kunden valgt et produkt etter fotograferingen der fotografiet er festes til glass. Bildet er limt til glasset som igjen er festet til en bakplate. Mest vanlig er akrylglass på denne type produkter, men hos oss anvender vi altså ekte glass. Glass har noen gode egenskaper vi ikke finner i plast.

Fasettslipt glass gir en følelse av finish og kvalitet. Her er det valgt hvit kant på bakplate. Det finnes ulike farger og treimitat å velge mellom.

Over tid vil det bli små riper i akrylglasset hvis kunden ikke er nøye med valg av riktig støvklut. Det er en grunn til at glass fortsatt anvendes på mobiltelefoner på tross av at glass lettere knuses – glass er nemlig mye mer bestandig mot riper. Plast er heller ikke så miljøvennlig som glass.

Glass blir tyngre enn plast og det kan lettere knuses. Det er nok også grunnen til at mange leverandører av dette produktet ikke anvender glass, fordi det lettere går i stykker under transport. Vi synes imidlertid at glasset gir en følelse av eksklusivitet i forhold til plast og våre kunder henter selv produktene hos oss, slik at man unngår transportskader.

Dette produktet heter «Timmy moderne» og består altså av glass, et fotografi og en bakplate. Mange liker denne rammeløse “loocken” det gir. Disse bildene kan også printes på metallpapir som gir en helt spesiell “shiny” effekt på bilder på glass. Se video i innlegget på vår fotoblogg her for å se hvordan vi fremstiller metallpapir. I vår prisliste beskrives print på metallpapir som «Timmy luksus».

Lages av oss

Haslien Fotografene er en kunst- og håndverksbedrift som har spesialisert seg på det gamle håndverksfaget som også er en del av fotograf-virksomheten. Vi er blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker dette. Vårt slagord er «Faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt».

I videoen fra Instagram under her, kan du se vi monterer glass på fotografiet. Vi gjør alt arbeidet selv. Alt fra bildeopptak, print til montering på glass og plate. Å feste bilde til glass er en krevende prosess som krever støvfrie lokaler og nøyaktighet.

Fasettslipt glass gir en følelse av finish og kvalitet. Her er det valgt alminiumskant på bakplaten.

Vi har anerkjente underleverandører som leverer i alle ledd til vår produksjon. Men alt fra fotografering til montering skjer altså hos oss. Vi har et lite lager med de fleste standard størrelsene og etterbestiller glass til spesialmål. Glasset er fasettslipt og gir en ekstra fin finish på bildekantene. Vi kan også tilby ulike fasetter til glasskanter.

Hva koster dette?

I saken ser du et bilde på glassplate. Man kan selvsagt velge mange andre produkter etter en fotografering. Vi selger alt fra forstørrelser til ferdig innrammede veggbilder, bilder på plater, ulike type album, mm. Valget er ditt.

Dette eksemplet er bare ment for å vise hva et slikt bilde på glassplate vil koste med fotografering og blomster. Merk deg at prisen i dette innlegget gjelder på publiseringstidspunktet. Vi prisjustere en gang i året mot den generell prisoppgangen. (Alle bloggposter våre har dato for publisering.)

Klikk på flikene under for å få mer detaljert informasjon. Du finner øvrige priser og betingelser her.

Tilpasset informasjon og tips
Før du kommer til fotografering vil du gratis få spesialtilpasset informasjon til din type fotografering. Vi vil også høre om du har en spesiell bildestil du ønsker deg og gir råd ut i fra dette innfor fotograferingen.
0
Betaling for nyfødtfotografering
Nyfødtfotografering varer i tre timer i vårt studio. Det blir normalt mellom 40 og 140 prøvebilder å velge mellom etter en fotografering, og alle disse bildene vil du få se i en visningstime. I visningstimen velger du selv hvor mange bilder du ønsker å kjøpe. Bildene inngår altså ikke i prisen for fotograferingen, du betaler for jobben vi har med å stå tre timer i studio og en visningstime etter fotografering.
2.580,-
Lån av rekvisitter er gratis
Vi har mye rekvisitter og tekstiler i ulike farger som lånes ut gratis. Vi har også mange ulike type bakgrunner og kulisser.
0,-
Blomster til fotograferingen
Vi har spesialisert oss på fotografering av nyfødte med blomster. Vi har egne brosjyrer som viser hvordan vi jobber med blomster. Blomsterprisen kan variere etter årstider og mengde blomster som anvendes. Men med enkel bruk av blomster som i bildeeksemplet vil det koste 260 kr.
260
Veiledning etter fotografering
Etter fotografering vil du få ny gratis veiledning for å komme godt forberedt til en visningstime. Denne informasjonen vil være tilpasset de signalene vi har fått fra deg om hva du ønsker med bildene.
0,-
Visningstime
Det er alltid inkludert en visningstime i prisen for fotograferingen. Visningstimen er helt avgjørende for et profesjonelt resultat. Vi har et stort utbud av ulike produkter og tar deg stegvis gjennom mulighetene. Du finner link til informasjon om visningstimen i priser og betingelser.
0,-
Produkt: «Timmy moderne»
Bildet består av består altså av fasettslipt glass, et fotografi og en bakplate. Bildets størrelse er 40×50
4.520,-
totalt: 7.360,-

NB! Vil du vite mer om hvordan vi jobber? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på. (Du melder deg på og av når du selv ønsker.)

X
    wpChatIcon