fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Undertøysfoto til valentin?

Undertøyfotografering, eller boudoirfoto som vi kaller det, får du hos Haslien Fotografene. Vi har en egen hjemmeside hvor du kan se flere slike bilder: www.aktfotograf-marion.no 

Du får ikke en mer personlig gave enn dette!

Vi kvinner vet at mannfolk gjerne kan trenge litt “tips” til gaver, det fins annet å gi enn blomster og sjokolade hvert år. (Tips han om denne saken.) Gavekort kan kjøpes i vår nettbutikk, les mer her.  

All fotografering foregår diskret i vårt fotostudio av enten av Jeanett eller Marion. Vi er en rekke ganger prisbelønnet for våre akt-og boudoirfoto – les mer om dette her.

Bildene etter en fotografering kan f.eks leveres i en eksklusiv bildeboks hvor vi har designet med trykk (se en slik bildeboks lenger ned). Dersom du ønsker eget preg kan vi også tilby design som er helt tilpasset dine ønsker på albumboksen. I tillegg kan du velge mellom flere typer papir på selve fotografiene som vi legger i albumboksen. Du kan velge mellom flere farger på både boks og passepartout.

Du velger selv om du ønsker mørk eller lys setting til din boudoirfotografering. Vi har ulike scener å sette opp i studio alt etter hva du ønsker. Vi fotograferer gjerne med blomster under fotograferingen dersom du vil ha det.

Som ett tillegg kan man kjøpe en av våre tilpassede staffelier til å ha bilder utstilt på i hjemmet. De små staffeliene passer utmerket å ha på møbler og vi har de i ulike farger og utforming.

Dersom du ønsker et stort veggbilde av deg selv hjelper vi deg naturligvis med det. Hos oss får du kvalitets-rammer du ikke finner i butikker flest. Det fins mange løsninger for veggbilder, ett eksempel er å ha fotografiet fremstilt på glassplate.

Haslien Fotografene har spesialisert seg på å gi sine kunder profesjonelle produkter etter en fotografering. Vi vet at det ligger like mye kompetanse i selve produktet som det gjør i fotograferingen. Derfor har vi også kresne kunder fra hele Norge som kommer til oss for å få hjelp med fotografering og etterprodukter. Vi holder til i Sarpsborg – en times reise fra Oslo.

Vi er opptatt av at ditt fotoprodukt skal kunne bli en del av designet i et moderne hjem. Derfor reiser vi på designmesser og ut i Europa for å finne inspirasjon.

Vår visjon er å være best på produktdesign – les vår nedskrevne visjon her.

Ved akt- og boudoirfotograferinger har vi ekstra vekt på diskresjon. Ingen bilder blir hverken sendt ut av huset for etterproduksjon eller publisert med mindre det er gitt et skriftlig samtykke.

Se også hvordan vi graverer egne bokser i glass med monogram.