fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Undervannsbilde til London

Det er gøy når vi selger kunstbilder fra vår nettbutikk. Neste uke går to av våre dyreste bilder ut døren. Et bilde går til London og et til Sverige. Kjøperen i London samler på aktbilder og har kjøpt bildet «Trust» som du ser i bildet over her. Kjøperen i Sverige har også kjøpt samme bilde.

Bildet har en salgspris på 19.000,- kr inkludert ramme og glass. Disse bildene er nummerert og signert. Bildestørrelse er 100 x 131 cm pluss ramme. Se flere bilder i serien her.

Bildene kan også kjøpes som rimelige postere fra kroner 319,- De finner du her.

Det kommer nyheter

Ta gjerne turen innom vår nettbutikk når det er klart for julehandel. I vår nettbutikk kan du også kjøpe gavekort som kan anvendes på all type fotografering. Gavekortet kan naturligvis også anvendes ved kjøp av posters og bildekunst i vår nettbutikk.

Vil du ha lignende bilder av deg selv på veggen som våre undervannsbilder, kan vi fotograferer både dette, akt- og boudoirfoto.

Vil du ha lignende bilder av deg selv på veggen som våre undervannsbilder, kan vi fotograferer både dette, akt- og boudoirfoto.

Utover høsten vil nettbutikken få nytt design og flere nyheter. Det kommer flere bilder og det nye designet vil gjøre det enklere å finne frem i nettbutikken.

Skiller kommersielt og kunst

Vi skiller klart mellom hvordan vi utarbeider egne kunstprosjekt og hvordan vi arbeider kommersielt i studiodriften. Så selv om vi også aktfotograferer privatpersoner som vil ha bilder av seg selv, så er det ikke disse bildene som selges i vår nettbutikk. Vil du lese mer om det, så har vi skrevet en oppsummering om temaet etter en workshop vi holdt i 2015.

Alle våre kunder som kommer til fotografering nyter godt av vår kompetanse når det gjelder fotografering av undervannsbilder, akt- og boudoirfoto i tillegg til fotoprint. Les her hvorfor du skal satse på oss til akt- og boudoirfotografering.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.