fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Undervannsfoto og boudoirfoto

I dagens bloggpost legger vi ut en liten serie boudoirfoto som blant annet er gjort i vårt basseng som er i tilslutning til Haslien Fotografenes fotostudio.

Alle foto er av samme kvinne. Når vi tar undervannsbilder sørger vi først for å ta bilder i studio før vi avslutter med fotografering i vann. Ønsker du å se flere akt og boudoirfoto skal du gå til vår temaside her. I våre temasider finner du også flere bilder som er tatt under vann i vårt basseng.

Forklart: Boudoir er fotografering med undertøy, mens akt er helt naken i våre fotograferinger. 

I dag skal jeg benytte anledningen til å takke alle dere som gratulerte oss med første og andreplass i årets Laugskonkurrans for profesjonelle fotografer. Ikke minst må vi få takke alle våre kunder som benytter Haslien Fotografene til fotografering – uten dere ville det ikke blitt bilder.

Vi har spesialisert oss på akt, gravid og boudoirfotografering – les her hvorfor du skal anvende oss på denne type fotografering. Flere av bildene som bidro til å hale i land årets første og andreplassen var nettopp boudoir- og gravidfotografier.

Bildene som ligger i denne bloggposten er ikke en del av bildene som ble premiert i år, men det kan jo tenkes at vi kommer til å sende disse fotografiene til neste konkurranse ?

Bildene som ble premiert i årets konkurranse skal vi legge ut på fotobloggen neste uke.

Dersom du er på jakt etter gravidfoto, skal du gå til en egen temaside for dette her.

Riktig god helg og takk for at du følger vår fotoblogg!

I videoen under kan du se hvordan vi dokumenterer arbeidet med undervannsfotografering i vårt fotostudio. For å kunne se videoen må du være over 18 år og innlogget på YouTube da videokanalen anser at filmen inneholder nakenhet. Bli gjerne abonnent på vår YouTube-kanal når du først er innlogget. (Denne videoen er ikke fra samme fotografering som vist i bildeserien over.)