fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Unike posters til bildeveggen

Postere er rimelige, og det finnes i utallige motiv som kan matche både farge og stil i ens hjem. Gjør du et søk på internett vil du finne et stort utvalg postere. Flere store interiørbutikker tilbyr også postere.

Det som er fint med det store utvalget av postere er at man kan finne noe som passer til fargetoner man har i sitt eget hjem, til en rimelig penge. I tillegg er det mulig å søke på ulike temaer, som for eksempel dyr, planter, hav osv.

(Saken fortsetter under bildet)

Her ser man et bilde som vi har tatt av en kunde. Fotografiet er kundens private bilde og er ikke solgt i flere opplag. Bildet er derfor helt unikt.

Vi i Haslien Fotografene har også egen nettbutikk med blant annet postere som selges til en rimelig pris. Her tilbyr vi aktbilder, undervannsfoto og nostalgiske bilder med 50-talls stil som vi har fotografert. Prisen på posters er svært lav i vår nettbutikk. I tillegg vil vi få si at kvaliteten på vår foto-print er langt høyere enn det man finner ved mange andre utsalgsteder.

Kan man få billig posters av seg selv?

Lav pris handler i all hovedsak om opplag og kvalitet. Posters som kjøpes rimelig er aldri unike, men masseprodusert. Vi ser ofte folk etterspør rimelige og unike posters i ulike interiørforum på nett, men «unik posters» og «lav pris» er egentlig selvmotsigende.

«Unik posters» og «lav pris» er egentlig selvmotsigende.

Av og til får vi som fotograf også spørsmål om det er mulig å få posters av seg selv etter en fotografering. Innbakt i spørsmålet ligger en undring om man kan få bildene til den samme lave prisen som er på posters?  Ja, det kan man hvis man bestiller mange nok eksemplarer av hvert bilde.

(Saken fortsetter under bildet)

Bildet er signert av fotografen. Med en sort ramme og passepartout fremstår bildet som gallerikunst i tradisjonell stil. Helt unikt bilde som kunden har på veggen.

Posters som du eksempelvis kjøper av den legendariske sangerinnen, skuespilleren og modellen Marilyn Monroe, er trykket eller printet i millioner av eksemplarer. Bildene masse-produseres og prisen pr. eksemplar blir derfor svært lav.

Overført til deg som kunde betyr det følgende; Dersom du etterbestille noen hundre eksemplarer av samme bilde, vil du få en stykk-pris ned i det vi tilbyr som posters i nettbutikken. Hvis vi i tillegg sender bildet til et trykkeri (med dertil redusert kvalitet) vil prisen synke ytterligere.

Går man til en fotograf for å bli avbildet er det så klart for å ha bildene selv. Vil man ha bilder som er tidløse, vil vi anbefale akt- og boudoirbilder. Spesielt aktbilder står seg over tid da det ikke er klær eller frisyre som sier noe om tid – kun en naken kropp. Vi tenker det er en fin måte å få unike bilder av seg selv med et kunstnerisk tilsnitt. I tillegg merkes alltid bilder som er tatt hos en studiofotograf med logo eller signatur.

(Saken fortsetter under bildet)

Akt er foto som er nakent eller delvis tildekket.
Nok et bilde fra samme fotografering. Her har vi også anvendt florlette tekstiler under fotograferingen. Vi har tekstiler i mange ulike farger som kan anvendes gratis under fotografering.

Vær med på unik utforming

Aktbildene kan man få alt fra det abstrakte til nærmere portrett-sjangen. Vi snakker alltid med kunden før fotografering om hvilke ønsker de har for bildene. Vil man for eksempel ha bildet hengende i stua, vil kanskje et bilde bakfra være mer anonymt – litt artig at ingen andre enn dine nærmeste venner vet at det er deg som henger på veggen.

Se gjerne vårt akt-galleri for å se ulike typer bilder du kan ta hos oss. Har du andre ideer enn de du ser hos oss, er det bare å komme med dem. Vi ønsker alltid å involvere kunden i utformingen av bilder. Derfor har vi også utarbeidet helt unike arbeidsprosesser for ulike fotograferinger og produktløsninger.

Bildene vi viser frem i dagens fotoblogg er av en vanlig kunde som har bestilt aktfotografering av seg selv. Bildene er publisert med tillatelse fra kunden. Vi publiserer forøvrig aldri bilder uten en skriftlig tillatelse.

Les her hvorfor du skal anvende oss til akt eller boudoirfotografering.

Har du lyst til å bestille time, kan du lese her hvordan du går frem.

Hva koster dette?

Her har vi laget en prisoversikt på hva bildet i eksemplet over vil koste. Merk deg at prisen i dette innlegget gjelder på publiseringstidspunktet. Vi setter gjerne opp prisen en gang i året som justeres mot generell prisoppgang. (Alle bloggposter våre har dato for publisering.)

I saken ser du et ferdig innrammet bilde med passepartout og glass. Men man kan selvsagt velge mange andre alternativ. Vi selger alt fra forstørrelser til ferdig innrammede, bilder på plater, ulike type album, mm. Valget er ditt.

Under har vi listet opp et pris eksempel på hva fotografering pluss et veggbilde uten glass og ramme vil koste. Klikk på flikene for å få mer informasjon. Du finner øvrige priser og betingelser her.

Tilpasset informasjon og tips
Før du kommer til fotografering vil du gratis få spesialtilpasset informasjon til din type fotografering. Vi vil også høre om du har en spesiell bildestil du ønsker deg og gi råd ut i fra dette innfor fotograferingen.
0
Betaling for selve aktfotograferingen
Under fotografering hjelper vi med positurer. Det blir normalt mellom 60 og 150 prøvebilder å velge mellom etter en fotografering, og alle disse bildene vil du få se på visningstimen. I visningstimen velger du selv hvor mange bilder du ønsker å kjøpe.
1.960,-
Lån av rekvisitter er gratis
Vi har florlette tekstiler som er tilpasset denne type fotografering. Vi har flere farger i tillegg til sort og hvitt som du får låne gratis.
0,-
Veiledning etter fotografering
Etter fotografering vil du få ny gratis veiledning for å komme godt forberedt til en visningstime. Denne informasjonen vil være tilpasset de signalene vi har fått fra deg om hva du ønsker med bildene.
0,-
Visningstime
Det er alltid inkludert en visningstime i prisen for fotograferingen. Visningstimen er helt avgjørende for et profesjonelt resultat. Vi har et stort utbud av ulike produkter og tar deg stegvis gjennom mulighetene. Du finner link til informasjon om visningstimen i priser og betingelser.
0,-
Produkt: Fotoforstørrelse
Eksemplet over viser forstørrelsen satt inn ramme med glass og passepartout 40×50 cm. Prisen her gjelder kun forstørrelsen på 30×40 cm. Kjøp med eller uten ramme hos oss. Alle oppdaterte priser på produkter og fotografering finner du i prislisten.
1.670,-
totalt: 3.630,-

NB! Vil du vite mer om hvordan vi jobber? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på. (Du melder deg på og av når du selv ønsker.)