fbpx

Vår nye medarbeider

Kristina Fedaraviciene er vår nye medarbeider.

Kristina Fedaraviciene er vår nye medarbeider.

Kristina Fedaraviciene heter vår nye medarbeider. Hun begynte i full stilling her hos Haslien Fotografene i februar. Hun hjelper oss med selve produksjonen av album, forstørrelser, montering, print og innramming. Kristina er en dyktig dame som har fire års utdannelse innenfor grafisk design. (Les også: om oss.)

Høsten og våren har vært usedvanlig hektisk her hos oss og vi er nå er vi inne i en ny runde der vi vurderer å få inn enda en medarbeider.  I alle fall i en periode for å ta unna noen av produksjons-toppene.

Mandag fotograferte vi for et politisk parti – deres stortingsrepresentanter var på besøk her i vårt studio i Sarpsborg. I tillegg har det vært fotografering av nyfødte. Så dagene er vel ganske varierte hva gjelder type fotografering. Bildet vi publiserer under her er fra en nyfødtfotografering vi hadde tidligere i dag.

Midt oppe i det hele er det litt byggeaktivitet her hos oss igjen. Vi får snart et eget utendørs basseng der vi kan fotografere babyer i vannet. Babysvømming har vært populært noen år nå og vi håper at vi skal kunne ta utfordringen med å fotografere babyer i vann.

Bassenget felles inn i bakveggen som vi fotograferer mot. En luke i veggen kan åpnes og vi kan se rett inn i bassenget fra studio gjennom en tykk glassrute. Samtidig blir det dekorativt ute på vårt studiotak – for det er her man må gå ut for å komme i bassenget.  Bassenget skal selvsagt ha oppvarmet vann.

Vi ønsker å invitere både fotografkollegaer, venner og kunder til et lite innvielseparty i sommer. Kanskje noen som vil teste badevannet 🙂

Psst! Viste du at Haslien fotografene finnes på Facebook? klikk her for å følge oss!

X
    wpChatIcon