fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Våre gravidfoto inspirasjon i dansk realityserie

amalie_lite

Amalie Szigethy er gravid, vakker og realitystjerne i Danmark. Hun er et yndet tema i danske ukeblader hvor sex i Paradise Hotell, utroskap-ryker og dramatikk gir henne spalteplass. I dansk TV3 har hun gjennom flere år hatt sin egen realityserie.

I våres har TV-3 serien fått navnet «Amalies baby» ettersom Amalie er blitt gravid. I dansk presse har det vært flere oppslag om hvem som kunne være far til barnet. Denne uken kunne seerne se og høre at Amalie ønsker seg gravidfoto.

Dansk TV3 kontaktet oss i Haslien Fotografene fordi de ville ha tillatelse til å vise våre bilder i serien. Amalie selv har nemlig forelsket seg i våre gravidbilder. I videosnutten som vi har fått av Dansk TV3 kan du se Amalie planlegge med fotografen. (Video i bunn av saken.)

Se vår norske realitystjerne Mari Haugersveen på besøk i Haslien Fotografenes studio med TV2. Og se NRK på besøk under gravidfotografering hos Haslien Fotografene.

Bildeserien som trekkes frem er foto av vår gravide fotograf, Jeanett Haslien, som selv har stått for ideen til fotoshooten. Vår fotograflærling Lovise Myrnes Steinrud har tatt bildene. Bildene ble først publisert på Jeanetts personlige fotoblogg.

I dag kunne man lese i dansk presse at Amalie vil selge gravidbildene av seg selv til pressen. Dermed er et nytt kapittel i serien satt på dagsorden. Danske Her & Nå har tydeligvis kjøpt bildene og annonserer artikkelen med «Amilie nøgen og gravid».

Se bildene i galleriet som «Her & Nå» har publisert og våre gravidfoto som var inspirasjonen til Amalies fotoshoot.  Våre bildeserien av Jeanett under her og våre «Naken gravidfoto» her.

Vi har invitert Amalie gjennom TV3 til å komme til Norge for å ta flere bilder, og gjerne nyfødtfoto. Se våre nyfødtfoto her.

Jeanett Haslien. Foto: Haslien Fotografene

Jeanett Haslien. Foto: Haslien Fotografene

gravidfoto-7

gravidfoto-6

gravidfoto-5

gravidfoto-2gravidfoto-3gravidfoto-4