fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Våre premierte bryllupsfoto

I dette blogginnlegget oppdaterer vi nok en gang med bryllupsfoto etter å ha halet i land premiering i Laugskonkurransen 2014.

De siste fotografiene i rekken kom i november 2014 i Laugskonkurransen for bryllupsbildene til ”Siri & Lars” og “Malin & Gjøran”. 

Siden 2009 har vi blitt premiert 54 ganger nasjonalt og regionalt for bilder i ulike kategorier. Her har vi blant annet fått gull, sølv og bronse. I 2013 fikk vi Daguerreprisen til odel og eie i Laugskonkurransen etter å ha vunnet den tre ganger. Også i 2014 gikk Daguerre-prisen til Haslien Fotografene i laugskonkurransen. Daguerre-prisen gis til den fotografen som oppnår høyest sammenlagt poengsum for sine bilder.

For å nå disse resultatene arbeider vi mye med lyssetting. Se her hvordan vi arbeider med lys under bryllupsfotografering. Hos Haslien Fotografene er vi opptatt av at et foto skal være vakkert, oppriktig og emosjonelt – vi ønsker å beveger oss bort fra de vanlige stereotypier. Samtidig er vi ikke redd for å jobbe med regi under bildeopptak – god planlegging gir faktisk gode bilder.

Vi har også en egen galleriside med mange brudepar hvor du kan se hele serier bryllupsfoto.

Her finner du mer informasjon om bryllupsfotografering.

Like viktig som fotograferingen er selve produksjonen av bildene i etterkant. Du skal ikke bare få digitale kopier av bildene dine, men du skal også få det beste produktene. Her vil vi nevne to viktige elementer; hvordan fotografiene presenteres og kvalitet på fotoprint.

Vi har eget studio i Sarpsborg, men reiser så ofte vi kan ut på lokasjon i Fredrikstad, Moss eller Sarpsborg.

(Vi har i ettertid lagt til enda et premiert bryllupsbilde som er tatt etter at artikkelen ble publisert i 2014.)

Bryllupsfoto "The beautiful summernight"

Bryllupsfoto tatt sommeren 2015. Bilde som ble premiert i Laugskonkurransen. Brudeparet Mavi & Mehvan.

Bryllupsfotografering på valer i september. Siri og Lars på stranden ved Storesand Camping.

Siri og Lars på stranden ved Storesand Camping på Hvaler i september 2014. Bildet fikk hederlig omtale i Laugskonkurransen i Østfold 2014.

Bryllupsfoto av Malin og Gjøran tatt i Gamlebyen i Fredrikstad sommeren 2014.

Malin og Gjøran  i Gamlebyen i Fredrikstad sommeren 2014. Fikk Infografikkprisen for beste oppnådde poengsum i laugskonkurransen 2014. Bildet fikk også bronsemedalje.

Bryllupsfoto som er tatt ikke langt fra vårt fotostudio i Sarpsborg. Bildet deltok i Landskonkurransen 2014.

Bildet “Lykke” deltok i Landskonkurransen 2014 og mottok hederlig omtale.

Bryllupsfotoet av Hilde og Robert fikk Infografikkprisen og bronse.

Laqugskonkurransen: Bryllupsfotoet av Hilde og Robert fikk Infografikkprisen og bronse i 2013.

 

"Du og eg". Et bryllupsfoto som ble premiert i landskonkurransen med hederlig omtale. Bildet er av Marit og Marius som giftet seg i Fredrikstad sommeren 2013. Foto: Jeanett Haslien

“Du og eg”. Et bryllupsfoto som ble premiert i landskonkurransen med hederlig omtale. Bildet er av Marit og Marius som giftet seg i Fredrikstad sommeren 2013. Foto: Jeanett Haslien

Bryllupsfoto premiert i landskonkurransen 2012.

Bryllups

Premiert med sølv. Bryllupsfoto oppnådde også høyeste poeng i laugskonkurransen i 2011. For dette fikk vi Infografikkprisen.