fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Vi sletter aldri bilder!

Ofte får vi spørsmål om hvor lenge vi oppbevarer fotografier til gamle kunder. Svaret på det er at vi aldri sletter bilder. Vårt fotoarkiv strekker seg tilbake til hele Haslien Fotografens historie.

Det betyr at du som har vært til fotografering hos oss for mer enn 15 år siden kan fortsatt få bilder fra vårt fotoarkiv. Det hender rett som det er at kunder som har vært til fotografering for over ti år siden tar kontakt. Da kan vi alltid hjelpe dem med bilder.

Det som er viktig for oss er at du kjenner til at bildene er arkivert hos oss!

Det kan være ulike grunner til at man trenger bilder igjen, som at man aldri fikk bestilt alle bildene etter fotografering. Eller det kan være at de er mistet og man ønsker å gjøre ny bestilling. Vi spør aldri om grunn! Det som er viktig for oss er at du kjenner til at bildene er arkivert hos oss, og at du kan hente de ut igjen når du selv ønsker.

Les mer her om hvilke retningslinjer vi følger for arkivering.

Bildet vi viser frem i dag er fra en fotografering vi har gjort denne uken. Det minner oss om at det går fort frem mot jul. De av dere som eventuelt tenker å kjøpe julegaver ut av tidligere fotograferinger, kan kontakte oss nå for å gjøre bestillinger. Det går gjerne litt tid fra vi får inn bestillingen til vi får produktene ferdig. Men vi vil alltid prioritere julebestillinger til de som allerede har vært inne til fotografering. Likevel er vi glad for å få inn bestillingene så raskt som mulig, selv om det i prinsipp kan gjøres bestillinger på forstørrelser helt opp mot jul.

Vi vil alltid prioritere julebestillinger til de som allerede har vært inne til fotografering.

Dersom du ønsker å gi bort gavekort til jul, har vi nydelige egen-designede gavekort. Du bestemmer selv hvor mye gavekortets verdig skal være. Les mer om det her. I videoen under kan du se hvordan våre designede gavekortet ser ut. Mot slutten av videoen kan du se hvordan vi eksklusivt preger inn beløpet i gull på våre gavekort.

Gavekortene er i seg selv et stykke håndverk!