fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Vi tilbyr fotografering under vann

Vi har eget basseng for fotografering under vann i vårt studio. Bildene du ser her er fra en gravidfotografering. Slik fotografering kan like godt være en helt vanlig fotografering. For eksempel som en del av et album til kjæresten.

Dette er bilder som også er fantastisk flotte til å ha på veggen i sitt hjem!

Haslien Fotografene har spesialisert seg på fotografering av akt og boudoir. Våre bilder har vært på flere utstillinger og vi har en rekke ganger holdt foredrag om temaet. Les her hvorfor du skal velge Haslien fotografene til akt- og boudoirfoto.

De siste årene har vi tatt akt- og boudoirfoto et steg videre ved å tilby undervannsfotografering. Bassenget er bygget i vårt studio og vi har etter hvert fått en del erfaring med denne type fotografering.

Ta deg tid til å studere våre akt- og boudoirfoto. Vi har egne galleri-sider for denne type fotografering. En av sidene handler om kun akt og boudoir, mens den andre handler om gravidfotografering i akt- og boudoirsjangeren. I begge de to linkene til de to galleriene vil du finne bilder fra undervannsfotografering.

Velg selv her hva du ønsker å se mer av:

Gravidfoto

Akt- og boudoirfoto

I videoen under kan du se bassenget vi bruker til fotografering. Det er plassert på taket av vårt studio og har oppvarmet vann. Det betyr at vi også kan fotografere vinterstid, men da velger vi fotografering i perioder der vi har flere bestillinger på slik fotografering. Vår, sommer og høst (april – november) er bassenget alltid tilgjengelig for fotografering.

I videoen under her kan du se video fra en aktfotografering under vann. Her må du logge inn da videoen inneholder nakenhet som dermed krever at du er 18 år.

NB! Visste du at vi sender ut to ulike typer nyhetsbrev? Ett for alle som vil følge med på hva som skjer hos oss og et eget nyhetsbrev kun for studiofotografer.  Abonner på nyhetsbrev fra Haslien Fotografene her.